HÍREK

Budapesti rangadó következik

2018-10-20

Budapesti rangadó következik

A második helyezett Honvédot fogadjuk.

Szombaton elérkezünk az OTP Bank Liga első harmadának végéhez, és a bajnokság 11. találkozóján a második helyezett Budapest Honvéd látogat hozzánk, így igazi rangadóra számíthatunk. Supka Attila együttese eddig mindössze három mérkőzést játszott idegenben idén: egy győzelem mellett egy döntetlen és egy vereség a mérlegük. A válogatott szünet előtt a DVTK ellen, hazai pályán arattak 1-0-ás győzelmet Holender találatának köszönhetően.

A mieink legutóbb a címvédő MOL Vidi FC otthonában játszottak, ahol pazar játékkal 3-0-ra sikerült nyernünk, aminek köszönhetően a harmadik helyre jöttünk fel a tabellán. A hazai mérlegünkön azonban van még mit csiszolni, ugyanis négy találkozóból mindössze egyszer sikerült nyernünk az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, egy döntetlen és kettő vereség mellett.

Vezetőedzőnk a találkozó előtt elmondta, hogy készültek játékosaink.

– A bajnokság nem állt meg a szünet ellenére, nagyon becsületesen és jól dolgoztak a játékosok, ezért remekül sikerült a felkészülés. Hatalmas szükség lesz most is a szurkolókra, akik elengedhetetlen plusz energiát adnak a játékosoknak. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy otthon tartsuk a három pontot, de nem lesz könnyű mérkőzés.

A két csapat eddig 190 alkalommal találkozott az élvonalban, ebből 88 MTK győzelem, 45 döntetlen és 57 Honvéd siker született. Legutóbb 2017 februárjában fogadtuk a piros-feketéket, akkor 2-1-re a kispestiek nyertek.

Feczkó Tamás továbbra sem számíthat Korozmán Kevinre, aki térdműtét után lábadozik.

A találkozót Pintér Csaba vezeti, munkáját Huszár Balázs, Berettyán Péter és Horváth Róbert segíti.

A beléptetéssel és jegyvásárlással kapcsolatos információk ITT olvashatók.

OTP Bank Liga, 11. forduló
MTK Budapest–Budapest Honvéd
2018. október 20. 17:00 – Új Hidegkuti Nándor Stadion

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman