HÍREK

Budapesti rangadó Gyirmóton

2019-02-22

Budapesti rangadó Gyirmóton

A Budapest Honvéd ellen lépünk pályára

Labdarúgócsapatunk szombaton az OTP Bank Liga 22. fordulójának utolsó mérkőzésén a Budapest Honvéd együttese ellen, idegenben lép pályára. Supka Attila gárdája hozzánk hasonlóan kezdte a tavaszi szezont, hiszen három meccsből három pontot szerzett, így az ötödik helyen tanyázik jelenleg, kettő ponttal a mieink előtt. Az előző fordulóban a piros-feketék Miskolcon vendégeskedtek, ahol 2-1-es vereséget szenvedtek a DVTK ellen.

A mi együttesünk eddigi tavasza hullámzó: a Paks ellen hazai pályán kikaptunk, majd idegenben vertük a Mezőkövesdet, utána pedig otthon szenvedtünk vereséget a címvédő MOL Vidi FC ellen. Jelenleg a hatodik helyet foglaljuk el a tabellán, de győzelem esetén ismét a dobogó közelébe kerülhetünk.

A két klub 191 első osztályú bajnoki meccséből 88-at mi nyertünk, 46 alkalommal döntetlen született, 57-szer pedig a Honvéd örülhetett sikernek. Ősszel, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 1-1-es döntetlent játszott a két csapat, köszönhetően Bognár késői egyenlítő találatának.

Feczkó Tamás továbbra sem számíthat Baki Ákosra, valamint George Patrick Ikenne-Kingre, akik komolyabb sérülés után lábadoznak.

A mérkőzést Bogár Gergő vezeti, munkáját Tóth II. Vencel, Szécsényi István és Bornemissza Norbert segíti.

OTP Bank Liga, 22. forduló
Budapest Honvéd–MTK Budapest
2019. február 23. 19:30 – ALCUFER Stadion, Győr
TV: M4 Sport

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman