HÍREK

Bozsik hétvége, és pályaavató

2016-09-25

Bozsik hétvége, és pályaavató

Tatralmas hétvégéje volt a kicsiknek.

Bozsik hétvége

MTK Budapest 2007

A Bíró – Henn, Árvai – Varga, Galaschek, László – Hughes (csereként: Molnár) összetételű MTK csapatunk mutatott játéka hagyott kívánnivalót maga után a Fáy utca Bozsik tornán, bár eredményesség szempontjából nem volt rossz az összkép. Molnár Ábel szép góljaiért, harcos, ügyes játékáért érdemelte ki az oklevelet. Jók még: Henn Dávid, Árvai Ákos, Galaschek Zoárd. 

MTK Budapest 2007 – UTE 1-2 Gólszerző: Hughes Bence 
MTK Budapest 2007 – FTC 4-1 Gólszerző: Molnár Ábel (2), Henn Dávid, Árvai Ákos 
MTK Budapest 2007 – Vasas KA 3-1 Gólszerző: Molnár Ábel, Galaschek Zoárd, László Dominik 
MTK Budapest 2007 – Kelen SC 2-1 Gólszerző: Galaschek Zoárd, Árvai Ákos 
 
MTK Budapest 2006

Sokkal jobb is volt már…
 
Szombaton folytatta szerepléséta szezonbeli második Bozsik tornán az MTK Budapest 2006-os keretünk. A gyerekek kissé álmoskásan érkeztek a kora délutáni kezdésre, de hamar felpörögtek. A Honvéd FC elleni küzdelmes, harcos játék hasonló volt az előző tornán tapasztaltakhoz, ugyanakkor védekezésben kissé közelebb állva az ellenfélhez, határozott szerelésekkel, ügyes egyéni megoldásokkal máris javunkra fordult a játék képe, de ebbe még mindig nem fér bele az utolsó percben kapott gól. Az 1/0-s teljesítmény kissé felrázta a srácokat, és a Vasas ellen megmutatták, hogy ők is tudnak gólt lőni, és ezzel győzelemmel lejönni a pályáról a hármas sípszó után. A Gloriett ellen esélyt nem adva az ellenfélnek, agresszív, harcos játékkal zsebelték be a gyerekek a győzelmet, míg az UTE elleni vereséget egy szerencsétlenül pattanó labdának, és a fáradtság megjelenő jeleinek lehet tulajdonítani.

Összeállítás: Kádár – Mudri, Sus – Farkas, Pálvölgyi, Almomani – Klein (Kiss, Bujtor, Bátor)
 
Eredmények:
MTK Budapest 2006 – Honvéd FC 0-1
MTK Budapest 2006 – Vasas 2-1 Gólszerző:  Bujtor Bálint, Mudri Márk
MTK Budapest 2006 – Gloriett 2-0 Gólszerző: Pálvölgyi Patrik, Farkas Benjámin
MTK Budapest 2006 – UTE 1-2 Gólszerző: Klein Konstantin

---

Szívélyes vendéglátás mellett egy parázs hangulatú és két könnyedebb mérkőzést vívott meg Bíró – Galaschek – Sándor, László – Barkóczi (csereként: Molnár, Zéher, Macskás) összetételű MTK csapatunk Tápiószecsőn. Jót fociztunk a frissen épített pályán, a torna gólkirály Barkóczi Barnabás lett. 

MTK Budapest 2007 – Jászberény 5-1 Gólszerző: Zéher Balázs (2), Barkóczi Barnabás, Sándor Balázs, Macskás Péter 
MTK Budapest 2007 – Aranyszarvas 19-0 Gólszerző: Barkóczi Barnabás (6), Macskás Péter (4), Galaschek Zoárd (3), Sándor Balázs (2), Zéher Balázs (2), László Dominik, Molnár Ábel 
MTK Budapest 2007 – Tápiószecső 8-0 Gólszerző: Barkóczi Barnabás (2), László Dominik (2), Galaschek Zoárd, Sándor Balázs, Molnár Ábel, Macskás Péter 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-11 15:30 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

PUSKÁS AKADÉMIA FC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman