HÍREK

Boris: "Nyerhettünk is volna, de nem lehetünk elégedetlenek"

2020-08-14

Boris: "Nyerhettünk is volna, de nem lehetünk elégedetlenek"

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón így értékelt a két szakvezető.

Michael Boris (MTK Budapest):
- Ha a bajnok ellen feljutóként kezded az idényt, csibésznek kell lenned a jó eredmény érdekében. Jól játszottunk, vezetést is szereztünk. Talán az egyenlítő gól előtt lehettünk volna agresszívebbek védekezésben, de nagy helyzet nélkül lehetetlen lehozni egy ilyen meccset a Ferencváros ellen, hiszen komoly minőséggel bírnak. Ne feledjük: öt fiatal játékos is most debütált az NB I-ben, és mindenki szép teljesítményt nyújtott: az utolsó pillanatban nehéz helyzetben beugró Nagy, Mezei, Palincsár, Kata és Bíró is jól szállt be.  Schön helyzeténél talán eldőlhetett volna a meccs, ha az bemegy, akkor nyerhettünk is volna, de nem lehetünk elégedetlenek az 1-1-el sem. Örülök annak is, hogy a stílusunkat tudtuk érvényesíteni a bajnok ellen is. 

Örülök, hogy olyan elismerést kaptunk most a meccs utáni sajtótájékoztatón, hogy láthatóan játszani próbáltuk a futballt, ne felejtsük el, hogy jó akadémiánk van, a fiataljaink így jól bánnak a labdával, technikásak. Nem biztos, hogy mindig így tudunk majd játszani, a hatékonyság is fontos lesz, de tetszett a bemutatkozásunk. Tele volt a stadion, ezt köszönöm a szurkolóknak, megyünk tovább, jön a Honvéd, ellenük is szeretnénk bizonyítani, ennek érdekében minden téren fejlődnünk kell még.

Vezetőedzőnk a megszokott módon bővebben is értékel majd videós interjúnkban.

Sergei Rebrov (FTC):
- Tudjuk, hogy a szezonkezdet mindig nehéz. Az első félidőben nyomás alá helyezett minket az MTK, nem adtak nekünk sok esélyt. A második félidőben már jobban néztünk ki, de abszolút megérdemelte a játék képe alapján az egy pontot az MTK. Ha nem lőjük be a helyzeteket, akkor jobb eredményre nem is számíthatunk.

Kapcsolódó cikkek

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman