HÍREK

Biztos győzelem az első edzőmeccsen

2021-06-26

Biztos győzelem az első edzőmeccsen

Kétgólos hátrányból fordítottunk az első felkészülési mérkőzésen, amelyen három új igazolásunk is betalált. Kocsis, Grozav és Kovácsréti góljai mellett Ferreira és Prosser is duplázott.

Új szerzeményeink közül Ramadani, Weir, Kocsis és Grozav is tagja volt a kezdőcsapatnak az első, III. kerületi TVE elleni felkészülési mérkőzésen. 

Grozav kishjíán azonnal be is talált: egy labdaátvétellel átverte emberét a félpályánál, majd kapura tört, végül a hosszú sarok mellé nyesett. Remek egyéni alakítás volt, a végén a pontos befejezés hiányzott.

Majd az óbudaiak percei következtek, hiszen gyorsan kétgólos előnybe kerültek: előbb egy szöglet után a menteni igyekvő Perkovic öngólt vétett (0-1), majd egy kezezés után megítélt büntetőt Tamási értékesített magabiztosan (0-2).
Gyorsan jött a válasz: szép támadás végén Miovski készített le egy labdát Kocsisnak, aki 18 méterről, ballal nagy gólt lőtt (1-2).

Nem sok hiányzott az egyenlítéshez: előbb Ramadani lőtt jól, majd az aktív Kocsis bombázott kapura 24 méterről, Horváth nagy bravúrral mentett a léc alól.

A 34. percben jött a megérdemelt egyenlítés: Miovski emelt középre, Grozav pedig 5 méterről fejjel kiegyenlített (2-2). Nem sokkal utána Kocsis helyzeténél mentett Horváth, így döntetlennel zárult a félidő.

Fordulás után így folytattuk: Csenterics - Kaka, Baki, Ferreira, Antonijevic - Kata, Varju, Palincsár, Kovács M. - Kovácsréti, Prosser.

Kata azonnal egy veszélyes átlövéssel "jelentkezett", majd Prosser lőtt fordulásból óriási kapufát. Így is fordítottunk: egy kezezés miatt megítélt büntetőt Ferreira értékesített magabiztosan, félmagasan a jobb sarokba lőtte a labdát (3-2).

Nem sokkal később jött a negyedik: Kovácsréti adta be a labdát, Prosser pedig nem hibázott (4-2).

A 74. percben aztán fordított volt a felállás: szép támadás végén Prosser hozta rendkívül önzetlenül kihagyhatatlan helyzetbe Kovácsrétit, aki 14 méterről nem is hibázott (5-2).

Nem sokkal a vége előtt a hatodik gólt is megszereztük: Prosser felívelt labdáját Baki fejelte középre, Ferreira átvette a labdát, és a hálóba helyezett (6-2). A végeredményt Prosser állította be, így 7-2 lett a vége az első felkészülési találkozónak. Folytatás szerdán a BVSC ellen.

A mérkőzés élő közvetítése itt érhető el!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 17:45 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

FERENCVÁROSI TC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman