HÍREK

Bíró duplázott és gólpasszt adott a DVTK ellen - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

2022-03-01

Bíró duplázott és gólpasszt adott a DVTK ellen - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Budafoki MTE:
Bese Balázs nem állt a szakmai stáb rendelkezésére, míg Zuigéber Ákos a szünetben állt be a BFC Siófok elleni vesztes bajnokin (0-1). Játékosunk a 74. percben a tizenhatoson belül elesett védője mellett, de a játékvezető nem látott szabálytalanságot, egy perccel később buktasásért sárgát kapott.

Dorogi FC:
Szerencsi Miklós végigjátszotta a Tiszakécske elleni hazai összecsapást (0-1). A 12. percben büntetőt harcolt ki, melyet csapattársa mellé lőtt. Emellett a 35. percben volt egy veszélyes szabadrúgása, de a kapus résen volt.

Kecskeméti TE:
Varga Bence védte a kecskemétiek kapuját a Vasas ellen 1-0-ra elveszített hétfő esti összecsapáson.

FC Ajka:
Az eltiltását letöltő Lehoczky Roland az 51. percben lépett pályára az ETO FC Győr otthonában (2-0). Azonnal gólt szerezhetett volna, de hét méterről fölé lőtt a szöglet után.

PMFC:
Bíró Bence kezdőként 85 percet kapott a DVTK ellen, melyet két góllal hálált meg (3-0). Támadónk előbb a 66. percben egy bedobás után a továbbcsúsztatott labdára csapott le, majd higgadtan gurított 12 méterről a bal alsóba Póser lábai között. Hat minutummal később pedig megverte védőjét, és jobbal 11 méterről ezúttal a jobb alsóba gurított. Emellett csapat első találatánál ő adta a gólpasszt!

A mérkőzés összefoglalója:

Szentlőrinc SE:
Nagy Barnabás a 68., míg Biben Barnabás a 79. percben lépett pályára a III. Ker. TVE otthonában (0-0). A tavaszt remekül kezdő Andrija Drljo mellett Törőcsik Péter sem állt a szakmai stáb rendelkezésére.

A mérkőzés összefoglalója:

Békéscsaba 1912 Előre:
Winter Dániel visszakerült a Békéscsaba kapujába a Budaörs ellen, és nem kapott gólt (0-0)! Több védése is volt a találkozón, a 17. percben bravúrral védte Winkler lövését.

Nyíregyháza Spartacus FC:
Kaka Godwords az előző fordulóhoz hasonlóan is kezdő volt. A Soroksár ellen hazai vereség (1-5) alkalmával 55 percet játszott.

Tiszakécskei LC:
Kosznovszky Márk kezdőként 81 percet játszott a Dorog otthonában (1-0) megnyert találkozón. A 9. percben sárgát kapott, majd a 44. percben 20 méterről eleresztett bombája centikkel kerülte el a bal felsőt.

Sönderjyske:
Prosser Dániel nem állt a szakmai stáb rendelkezésére a Bröndby ellen 1-0-ra elveszített hétfői bajnokin.

Fotó: Kurdi József/pmfc.hu

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman