HÍREK

Biben új klubnál, a régi célokért

2021-08-17

Biben új klubnál, a régi célokért

Csapatot vált Biben Barnabás: a 17 éves középpályás a folytatásban kölcsönben a Szentlőrinc SE-nél folytatja pályafutását.

Az eddig a III. kerületi TVE-nél szereplő fiatal játékos esetében továbbra is kiemelt cél, hogy folyamatos játéklehetőséghez jusson az NB II-ben, így a jelenlegi helyzetben a klubváltás tűnt számára a legideálisabb döntésnek. 

Biben Barnabás korábban elmondta, a célja az, hogy úgy térjen vissza az MTK-hoz, hogy a játékával annyit tehessen majd hozzá a felnőtt csapat jó szerepléséhez, amit magától elvár.
– Régóta ismerem a Szentlőrinc sportigazgatóját, Fekete Tivadart. Személye, valamint a klub filozófiája, miszerint bátran adnak lehetőséget a fiatal játékosoknak a kibontakozásra, meggyőzött arról, hogy érdemes ide igazolnom – fogalmazott Biben Barnabás. – Tavaly a Szentlőrincnek volt a teljes NB II-es mezőnyben a legfiatalabb átlagéletkorú csapata, ez nyilvánvalóan vonzó egy olyan, mindössze tizenhét éves futballista számára, amilyen én vagyok. Mindent meg fogok tenni azért, hogy egyéves kölcsönszerződésem alatt tovább fejlődjek, a legjobbamat akarom nyújtani, amivel meghálálhatom a szentlőrincieknek a bizalmat!

A Szentlőrinc SE tavaly újoncként maradt bent az NB II-ben, a sikeres szereplésnek kölcsönben több MTK-játékos is részese volt, így például az a Nagy Barnabás is, aki azóta már be is mutatkozhatott együttesünkben az élvonalban. Törőcsik Péter jelenleg is a Szentlőrinc SE-nél szerepel kölcsönben. 

– Korosztályának egyik legtehetségesebb játékosa, Barna – mondta a Szentlőric SE sportszakmai igazgatója, Fekete Tivadar. – Régóta ismerem, azóta folyamatosan követem a pályafutását. Tudom, hogy olyan személyiség a pályán és a pályán kívül is, aki illik az elképzeléseinkhez, nekünk ez nagyon fontos! Barna nagy jövő előtt állhat, mi pedig továbbra is az a klub szeretnénk lenni, amely bátran megadja a bizalmat a jó hozzáállású, tehetséges fiataloknak. Köszönetet szeretnék mondani az MTK-nak, hogy támogatták Barnát abban, hogy a következő egy évben nálunk futballozhasson! 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman