HÍREK

Beszámoló az MTK vendégjátékáról a Benedekben

2021-09-30

Beszámoló az MTK vendégjátékáról a Benedekben

Beszámoló játékosaink néhány nappal ezelőtti látogatásáról a Benedek Elek EGYMI-ben.

2021. szeptember 23-án délután, iskolánk vendége volt az MTK BUDAPEST FC négy meghatározó futballistája: Nagy Zsombor, Somodi Bence, Balázs Benjámin és Kocsis Bence.

Ez a közös program már a negyedik olyan alkalom, amikor az MTK elfogadta intézményünk meghívását. A cél az volt, hogy az iskolában tanuló diákoknak lehetősége legyen rész venni egy olyan mérkőzésen, ahol egy csapatban játszhatnak profi és válogatott futballistákkal. A program megvalósulása annak köszönhető, hogy az MTK életében a társadalmi szerepvállalás, a jó ügy érdekében való cselekedet nagyon fontos szempont, és teljes mellszélességgel támogatják a hasonló események megvalósítását.

A délutáni közös focizás egy héttel a nagy nap előtt ki lett hirdetve az iskolában. A gyermekek nagyon várták már az eseményt, rengeteg ajándékkal készültek, és így várták a játékosokat.

A fiúk rengeteg ajándékot hoztak, sőt, az iskolai focicsapat kapusának abban a külön megtiszteltetésben lehetett része, hogy megkapta Somodi Bence kapuskesztyűjét, így a jövőben ebben fog szerepelni a különböző iskolai versenyeken, ami bízzunk benne, azt jelenti, hogy Gyurinak sikerül gól nélkül hoznia a mérkőzéseket.

Az esemény folytatódott azzal, hogy a gyerekek is átadták az ajándékaikat, majd elkezdődött a maratoni mérkőzés, ami egy órán keresztül tartott. Külön dicséret illeti a profikat, mert nagyon jól játszottak, teljes mértékben kiszolgálták a gyerekeket. Mindenkinek biztosítva volt a pályára lépés, mindenki szerepelhetett, és legalább egy-egy lövés illetve passz erejéig részese lehetett ennek a csodálatos órának.

A mérkőzés után a gyerekek megrohamozták a fiúkat az autogramokért, akik hősiesen „állták a rohamot”, és rengeteg aláírást kiosztottak pólókra, táskákra, lapokra.

Ezúton is szeretnénk még egyszer köszönetet mondani a klubnak, hogy e nemes ügy mellé álltak.

Külön köszönet Balogh Orsolyának, az MTK marketing- és kommunikációs igazgatójának, hogy segített megszervezni ezt a délutánt, és hatalmas köszönet Somának, Zsombornak, Beninek és Bencének, hogy eljöttek és egy hatalmas élménnyel ajándékozták meg a Benedekes diákokat.

Szabó Endre, tanár

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman