HÍREK

Bese bravúrjai győzelmet értek a Vasasnak (GALÉRIA+VIDEÓ)

2018-07-04

Bese bravúrjai győzelmet értek a Vasasnak (GALÉRIA+VIDEÓ)

Hiába a több lehetőség, Bese Balázs ihletett formában védett, nyert a Vasas.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

MTK Budapest–Vasas FC 1-2 (1-1)


MTK Budapest I. félidő: Horváth L. – Katona, Balogh B., Szelin, Varju – Vass Á. – Vass P., Kanta, Bognár, Kulcsár T. – Lencse

MTK Budapest II. félidő: Kicsak – Ikenne-King, Gengeliczki, Szelin, Deutsch – Schäfer – Bidzilya, Vogyicska, Gréczi, Takács – Lencse (Farkas B., 60.)

Vasas FC: Bese – Szokol, Hinora, Vaskó, Laczkó – Murka (Barczi, 54.), Borbély, Egerszegi (Molnár D., 70.) – Ádám M. (Bévárdi, 57.), Birtalan, Gaál (Szilágyi Z., 70.)

Gól: Kanta (büntetőből, 27.), ill. Gaál (7.), Birtalan (büntetőből, 63.)

Agárdon edzőtáborozó labdarúgócsapatunk Székesfehérváron játszotta ötödik felkészülési mérkőzését: szerda délután az OTP Bank Ligától búcsúzó Vasas FC volt a mieink ellenfele. Sok ismerős arcot fedezhettünk fel az angyalföldieknél: Bese Barnabás, Hinora Kristóf és Borbély Bálint egyaránt a vendégek kezdőcsapatában kapott helyett.

Sajnos meglehetősen hamar előnybe kerültek Kis Károly tanítványai: jó ütemű indítást követően Murka Benedek és Gaál Bálint vihette a labdát a kiszolgáltatott helyzetben lévő Horváthra, végül utóbbi váltotta gólra a lehetőséget (0-1).

A folytatásban átvettük az irányítást, több nagy lehetőség is adódott a mieink előtt, ám Bese Balázs rendre útját állta próbálkozásainknak, illetve előfordult, hogy Ádám Martin mentett a gólvonalról.

A 27. percben aztán megtört a jég: Bognár István lábára tartottak rá a tizenhatoson belül, büntető következett. Kanta József minden rutinját latba vetve, rendkívül higgadtan értékesítette a tizenegyest (1-1).

Ezt követően Bognár István és Kulcsár Tamás is nagyon közel járt a gólhoz, ám mindkét esetben a kapufa hárított, így 1-1-es állásnál vonulhattak pihenőre a csapatok.

A szünetben Feczkó Tamás kilenc helyen változtatott, pályára küldte Kicsakot, Ikenne-Kinget, Gengeliczkit, Deutschot, Vogyicskát, Schäfert, Bidzilyát, Takácsot és Gréczit.

Bár továbbra is inkább a mi akaratunk érvényesült a pályán, mégis megint a Vasas szerezte meg a vezetést: a 62. percben Kicsak buktatta Gaál Bálintot a büntetőterületen belül. A tizenegyest végző Birtalan Botond lába nem remegett meg, kevesebb mint fél óránk maradt az egyenlítésre (1-2).

A hátralévő időben több alkalommal teszteltünk Bese Balázst, ám az előző szezonban még a Vasast erősítő Vogyicska próbálkozásánál is résen volt, majd a hajrában Farkas Balázs lövését is hárítani tudta, így 2-1-re a Vasas nyerte a mérkőzést.

Csapatunk legközelebb július 7-én, az FC Nyitra és az Aqvital FC Csákvár ellen lép pályára, ezúttal is Székesfehérváron.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman