HÍREK

Bérletvásárlás és jegyek ma is az Örökrangadóra

2018-07-29

Bérletvásárlás és jegyek ma is az Örökrangadóra

Minden fontos információ a bérletek megváltásáról és a Ferencváros elleni mérkőzés jegyeiről.

Bérletvásárlás és jegyvásárlás az Örökrangadóra

Továbbra is megvásárolhatók a bérletek a 2018/19-es szezonra az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. 

Stadionunknál vasárnap 14:00-kor nyitnak a hazai jegypénztárak az örökrangadó előtt. A bérletek mellett a jegyek megvásárlására is ettől az időponttól kezdve lesz lehetőség. A vendégszektorba szóló belépők elkeltek. 

Természetesen a meccsjegy.mlsz.hu oldalon folyamatosan lehet jegyeket és bérleteket venni. 

[image]

Vasárnap 18:00 órakor kezdődik a labdarúgó OTP Bank Liga 2. fordulójában az MTK Budapest–Ferencvárosi TC mérkőzés. A találkozóra – a beléptetőrendszer használata miatt – csak névre szóló jeggyel lehet belépni az Új Hidegkuti Nándor Stadionba. (1087 Budapest Salgótarjáni út 12-14.)

Kérjük a szurkolókat, hogy érkezzenek meg legalább egy órával a mérkőzés előtt, mert a helyszíni jegyvásárláshoz nem szükséges szurkolói kártya, és ez jelentősen lassítja a jegykiadást, így a későn érkezők lemaradhatnak a mérkőzés elejéről!

Fontos információk a hazai és a vendégdrukkereknek

Arra kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint az „A” oldalra vegyék meg a jegyeket, erre az egy összecsapásra a Blue Brothers csoport is átköltözik a B1 szektorból az A9-es szektorba, hogy egységes hazai oldalt teremtsünk az Új Hidegkuti Nándor Stadion „A” lelátórészén. A B1 szektorba érvényes jegyeket és bérleteket az 5-ös kapunál fogják érvényesíteni, ha valaki szeretne hozzájuk csatlakozni a B oldalról, az megteheti ezt.  
A rendőrség kérésére a B7-es szektort biztonsági zónaként fent kell tartani, így a továbbiakban abba a szektorba nem értékesítünk jegyeket. A már megvásárolt belépők és bérletek tulajdonosait megkérjük, hogy kivételesen valamelyik másik „B” oldali szektorból tekintsék meg a mérkőzést - természetesen nem kell új jegyet/bérletet vásárolniuk.

Tájékoztatjuk a vendégszurkolókat, hogy a vendégjegyek elkeltek.

Tickets

Cash registers – on the day of the match – open at 14:00 while the gates open from 16:00. Those with tickets to the B1-B2-B3-B4-B5-B6-B7-B8-B9 sectors can access the stadium through gate 1.

Foreign citizens of the European Union can purchase tickets at the stadium with a valid personal ID or passport, non-EU citizens can buy tickets with a valid passport.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman