HÍREK

Bérletkompenzációs lehetőségek

2017-05-29

Bérletkompenzációs lehetőségek

Június 9-ig várjuk a bérleteseket.

Az OTP Bank Liga 2016/17-es idényének tavaszi szezonjától jelentősen csökkentek a jegy- és bérletárak az MTK Budapest Új Hidegkuti Nándor Stadionjában, ezzel egyidejűleg megszűnt a szurkolói kártya kötelező használata.

Azok számára, akik már közvetlenül az Új Hidegkuti Nándor Stadion megnyitója utáni időszakban megvették az egész idényre érvényes bérletüket, a régi és az új árak közötti különbözetét megtéríti az MTK Budapest. Mindez azokat a szurkolókat érinti, akiknek az őszi szezon idején megvásárolt bérletének a tavaszi szezonra arányosítva eső ára magasabb, mint az árcsökkentés után vásárolható tavaszi bérletek ára (kizárólag az A3, A4, A5, illetve a B3, B4, B5, B6, B7, B8 és B9-es szektorokba szóló bérletek tulajdonosairól van szó).

Kérjük az érintett szurkolóinkat, hogy előzetes időpont-egyeztetés után, bérletükkel együtt fáradjanak be az MTK Budapest Új Hidegkuti Nándor Stadionjában található székházba, 2017. június 13-ig, bármelyik keddi napon, 09:00 és 17:00 óra között, hogy a bérletárak közötti különbözetet megkaphassák!

A különbözethez hozzá lehet jutni:

– készpénzben, vagy
– banki átutalással, vagy
– a kompenzáció összege levonható a következő szezonra érvényes bérlet árából

A három opció közül csupán egy választható, azok nem kombinálhatók, másra át nem ruházhatók.

A kompenzáció érvényesítéséhez a személyazonosságot igazoló okiratot (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) és a bérletet mindenképpen hozzák magukkal!

További információ, időpont-egyeztetés a stadion@mtk1888.hu e-mail címen, vagy a +36-30-539-6282-es telefonszámon.

[image]

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-02-28 17:00 KOZÁRMISLENYI STADION

HR-RENT KOZÁRMISLENY

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman