HÍREK

Beléptetési és jegyvásárlási információk a Ferencvárosi TC – MTK Budapest, OTP Bank Liga mérkőzéssel kapcsolatban

2015-08-10

Beléptetési és jegyvásárlási információk a Ferencvárosi TC – MTK Budapest, OTP Bank Liga mérkőzéssel kapcsolatban

A mérkőzést csak névre szóló jeggyel lehet megtekinteni, de a vendégcsapat szurkolóinak - helyszíni jegyvásárlás esetén - nem szükséges a szurkolói kártya. A vendégszektorba, a belépőjegy ára: 2.300.- Ft.

A találkozó 2015. augusztus 15-én, szombaton 20:30 órakor kezdődik a Groupama Arénában A helyszínen a pénztárak 18:30 órakor nyitnak.

Az MTK Budapest szurkolóinak, a mérkőzés megtekintéséhez – amennyiben a helyszínen vásárolják meg a belépőjüket – nincs szükségük szurkolói kártyára, ám az Internetes vásárlás csak ezzel a dokumentummal lehetséges.

A gépkocsival, a Hungária körút-Albert út felől érkezők közül, harmincan, a kórház parkolójába is megállhatnak, de a fizetős – korlátozott befogadóképességű –, murvás parkolóban is letehetik autójukat. Díja: 800.- Ft

A vendégszektorban büfé működik.

Kérjük a szurkolókat, hogy vegyék meg jegyeiket elővételben! Akik nem így tesznek, azok számítsanak arra, hogy a pénztáraknál sorok alakulhatnak ki, és akár az első félidőről is lemaradhatnak.

Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.)! Kérjük, hogy a jegyvásárláskor, a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét! A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről. A beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges a személyazonosításra alkalmas dokumentum. A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be.

Kérjük a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében!

A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) „c” pontja) szerint a beléptetéskor a rendező a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival.

A stadionba való bejutást a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait! Javasoljuk, hogy a mérkőzése hivatalos kezdési időpontja előtt 90 perccel érkezzenek a stadionhoz.

Kérjük a szurkolókat, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2023-12-16 17:30 DVTK STADION

DVTK

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman