HÍREK

Békéscsaba 1912 Előre – MTK Budapest 1-1 (0-0) (GALÉRIA + VIDEÓ)

2015-10-03

Békéscsaba 1912 Előre – MTK Budapest 1-1 (0-0) (GALÉRIA + VIDEÓ)

A 92. percben még három pontunk volt, egy perccel később egy maradt.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

Békéscsaba 1912 Előre – MTK Budapest 1-1 (0-0)
OTP Bank Liga, 11. forduló

Békéscsaba, Kórház utcai stadion, 1732 néző

Vezette: Karakó Ferenc. Asszisztensek: Kormányos II. Gábor, Demeter János, Takács János és Nazsa Tamás Tartalék játékvezető: Márkus Tamás.

Gólszerző: Punosevac (93. perc) ill. Torghelle (64. perc)

Békéscsaba 1912 Előre: Ilizi – Bényei, Vadász, Fehér, Fabio – Calvente, Borbély, Spitzmüller, Laczkó – Birtalan, Viczián. Kispad: Mursits – Bagi, Punosevac, Szilágyi, Juhász, Piermayr, Korudzsiev. Vezetőedző: Zoran Szpisljak

Csere: Birtalan helyett Szilágyi (67. perc), Laczkó helyett Punosevac (74. perc)

Sárga lap: Laczkó (12. perc)

MTK Budapest: Hegedüs – Bese, Grgics, Poór, Vadnai – Strestik, Kanta, Thiam, Varga – Torghelle, Ramos. Kispad: Groppioni – Hrepka, Hajdú, Deutsch, Vukmir, Gera, Szatmári. Vezetőedző: László Csaba.

Csere: Varga helyett Gera (52. perc), Thiam helyett Hajdú (67. perc), Strestik helyett Hrepka (80. perc)

Sárga lap: Thiam (31. perc), Varga (36. perc)

64. perc: Torghelle Sándor megszerezte a vezetést az MTK Budapestnek. Ramos indult meg a jobb szélen, majd centerezését követően Torghelle bepasszolta a labdát a hosszú sarokba. (0-1)

93. perc: Szabadrúgást követően Punosevac elé pattant a labda, a támadó pedig közvetlen közelről nem hibázott. (1-1)

Zoran Szpisljak, vezetőedző (Békéscsaba 1912 Előre): – Izgalmas meccs volt. Az egész mérkőzésen jó teljesítményt nyújtottunk, sok helyzetet alakítottunk ki. Hátrányban sem adtuk fel, fegyelmezettek voltunk, még ilyen jó csapat ellen is, mint az MTK Budapest, tudtunk ilyen szinten játszani. Pszichésen bírtuk a terhelést, gratulálok a csapatomnak, megérdemeltük az egy pontot.

László Csaba, vezetőedző (MTK Budapest): – Nehéz ebben a pillanatban szavakat találni. Az Újpest ellen hátrányból visszajöttünk, most nem tudtuk megtartani az előnyünket. Jó úton járunk, de sajnos ilyen meccset még nem tudunk lehozni. Nem vagyok mérges, de sokkal jobban kellett volna figyelni. A gólunk után két helyzetünk is volt, valamelyikből gólt kellett volna szereznünk. Sajnos a végén, az elpasszolt labda, és a szabadrúgás megpecsételte a sorsunkat, csak saját magunkat okolhatjuk az elveszett két pontért. A Békéscsaba jól játszott, és megérdemelte az egy pontot.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman