HÍREK

Beindult a Kölyökliga

2016-09-20

Beindult a Kölyökliga

Több szép győzelem a nyitányon.

Elrajtolt az idei, igencsak keménynek ígérkező Kölyökliga szezon. Vácott a Bíró – Henn, Zéher – László, Galaschek, Sándor – Hughes (csereként: Barkóczi, Molnár, Porkoláb) összetételű csapat lépett pályára. Talán a legkönnyebb párosításokkal kezdődött a versenysorozat, de már itt is látszott, hogy mennyit számít az az egy év fór: az FC Budapest és a Vác gárdájában is voltak olyan játékosok, akiket egyszerűen nem tudtunk tartani. A döntések gyorsaságában, párharcokban, szervezett védekezésben az eredményektől függetlenül rengeteget fogunk fejlődni az idősebbek között, ha pedig még jut 1-2 ilyen szép győzelem is, az csak a hab lesz a tortán. Ezúttal Galaschek Zoárd volt a legjobbunk, hasznos védőmunkával, okos passzokkal. A betegeknek/gyengélkedőknek gyors gyógyulást kívánunk!

MTK Budapest 2007 – Somos SE 2006 8-1 Gólszerző: Galaschek Zoárd (3), Hughes Bence (2), László Dominik, Sándor Balázs, Barkóczi Barnabás
MTK Budapest 2007 – FC Budapest 2006 1-4 Gólszerző: Hughes Bence 
MTK Budapest 2007 – Vác VLSE 2006 5-3 Gólszerző: Molnár Ábel (3), Barkóczi Barnabás (2)

Kis hiányérzettel...

Az első mérkőzést simán vette a Kis M  Farkas, Kis Zs  Járvás, Konkoly, Varga  Orosz (Fodor, Vancsura, Tamás, Bodnár) összeállítású csapat, a másodikat papíron megnyertük az ellenfél létszámgondjai miatt, de hogy ne maradjunk meccs nélkül, játszottunk egy brusztolós mérkőzést a két évvel idősebbek ellen. Itt a 20 méterről megeresztett bombákat nem tudtuk hatástalanítani, de játékban nem maradtunk sokkal alul. A harmadik mérkőzéssel kapcsolatosan maradt bennünk hiányérzet, hiszen 0-0 állásnál két(!) büntetőt rúgtunk a kapu mellé, ami után óriási potyagólt kaptunk. Ezután már érezhető volt, hogy bábuk ellen sem tudnánk betalálni, hiszen a lábak megremegtek, és újabb igencsak elkerülhető gólokkal (és lélektanilag is) elvesztettük a mérkőzést.

MTK Budapest 2008 - Somos SE 2007 4-1 Gólszerző: Járvás Zsolt (2), Konkoly Patrik, Orosz Gergő
MTK Budapest 2008 - FC Budapest 2007 3-0 (jn)
MTK Budapest 2008 - Vác VLSE 2007 0-3

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-05 17:00 Szentlőrinci Sportpálya

SZENTLŐRINC SE

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman