HÍREK

Balogh Máté első gólját szerezte az NB II-ben - Így teljesítettek a kölcsönadottak

2023-08-29

Balogh Máté első gólját szerezte az NB II-ben - Így teljesítettek a kölcsönadottak

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Mezőkövesd Zsóry FC:
Lehoczky Roland
a 73. percben, 0-0-nál lépett pályára a Fehérvár FC elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésen, melyet csapata a hajrában kapott gólokkal 2-0-ra elveszített.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Nagy Zsombor
végigjátszotta az Aqvital FC Csákvár ellen hazai környezetben 2-0-ra elveszített találkozót. A szegedi csapatnak ez volt az első veresége a bajnokságban.

HR-Rent Kozármisleny:
Az előző fordulóban gólt szerző Molnár Ádin a kezdőcsapat tagja volt a Budafoki MTE ellen, a 31. percben volt egy kísérlete, de hét méterről mellé lőtt. Barkóczi Benedek a 61. percben éppen Molnárt váltva lépett pályára, tíz perccel később közel járt a gólhoz a 2-1-re megnyert összecsapáson. Csenterics Adrián kispados volt.

BVSC-Zugló:
Balogh Máté
kezdő volt a Credobus Mosonmagyaróvár ellen, csapata második találatánál őt előzte meg az öngólt szerző hazai védő, a harmadik zuglói gólt viszont már ő jegyezte, miután labdát szerzett és az ötös jobb sarkáról a hosszú alsóba lőtt. A fiatal támadót - akinek ez volt az első gólja az NB II-ben - a 81. percben lecserélték a 3-3-ra végződő bajnokin.

Kolorcity Kazincbarcika SC:
Dóra Donát
továbbra sem bevethető, nem volt kerettag az FC Ajka ellen.

Budafoki MTE:
Merényi Ádám
ismét a kezdőcsapat tagja volt, a HR-Rent Kozármisleny ellen azonban a szünetben lecserélték. Vasvári Zoltán nem lépett pályára a 2-1-re elveszített találkozón.

Gyirmót FC Győr:
Szőke Gergő
végigjátszotta a PMFC elleni bajnokit (0-0), az 58. percben a tizenhatos vonaláról a bal felső vette célba gyönyörű lövésével, de centimétereket tévesztett.

Fotó: Facebook/BVSC-Zugló

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman