HÍREK

Bajnoki címért megyünk

2018-05-05

Bajnoki címért megyünk

Győzelem esetén miénk az első hely.

A Merkantil Bank Liga 34. fordulójában a Credobus Mosonmagyaróvár otthonába látogatunk. A képlet egyszerű: amennyiben begyűjtjük a három pontot, már biztos, hogy bajnokok vagyunk, a hátralévő mérkőzések eredményétől függetlenül.

Nem lesz azonban könnyű dolgunk, ugyanis ellenfelünk utóbbi kilenc meccsén nem kapott ki, és foggal-körömmel küzd a bennmaradásért, mivel mindössze három pont választja el a kiesőzónától. Hazai pályán legutóbb március végén kapott ki a Szolnoktól, azóta ikszelt a Budaörssel és a Kazincbarcikával, valamint legyőzte a Dorog együttesét.

A mieink legutóbb a Soroksár ellen kaptak ki, azóta öt meccsen 15 pontból 13-at szedtek össze, mindössze a Szeged ellen játszottak döntetlent, akkor az utolsó percben kaptak gólt. Vezetőedzőnk elmondta, nehéz feladat vár ránk.

– Nagyon kemény meccsre számítok, hiszen az utóbbi hét fordulóban mindössze két gólt kaptak. Rendkívül szervezetten védekező, jó csapat, amelyik az életéért küzd. A pálya talaja nem nekünk kedvez, de azért megyünk, hogy győztesen térjünk haza.

Mindössze egyszer játszottunk tétmérkőzést eddig a Mosonmagyaróvár ellen: tavaly október végén az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 6-1-es győzelmet arattunk - többek közt - Vass Patrik duplájának köszönhetően.

Feczkó Tamás most sem számíthat Baki Ákosra, Korozmán Kevinre, Szerencsi Miklósra, Talabér Attilára és Torghelle Sándorra.

Az összecsapást Zierkelbach Péter vezeti, munkáját Kovács Gergely, Iványi István és Kepe Arnold segíti.

A jegyvásárlással és beléptetéssel kapcsolatos információk ITT találhatóak.

Merkantil Bank Liga, 34. forduló
Credobus Mosonmagyaróvár–MTK Budapest
2018. május 6. vasárnap 17:00 – Mosonmagyaróvár, MTE-1904 Sporttelep

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman