HÍREK

Az Új Hidegkuti Nándor Stadion (GALÉRIA)

2016-09-30

Az Új Hidegkuti Nándor Stadion (GALÉRIA)

Deutsch Tamás tájékoztatta a sajtó képviselőit az Új Hidegkuti Nándor Stadion állapotáról, illetve a jegy- és bérletárakról.

Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke tartott sajtótájékoztatót az Új Hidegkuti Nándor Stadion kapcsán felmerült aggályokat, illetve a leendő jegy és bérletárakat illetően. 

Az MTK Budapest labdarúgócsapata 2016. október 13-án játssza az Új Hidegkuti Nándor Stadion nyitómérkőzését, a Sporting Clube de Portugal ellen. A két egyesület az 1964-es KEK-döntő óta remek viszonyt ápol egymással, így került képbe Cristiano Ronaldo korábbi klubja az ünnepi találkozó kapcsán. 

Az Új Hidegkuti Nándor Stadion két szempontból is különleges lesz: a játéktér az ún. Desso GrassMaster rendszerű hibrid technológiával készült, amely ötvözi a természetes és a műfű legelőnyösebb tulajdonságait, így biztosítva kiváló vízelvezetést, és hosszabb élettartamot a pályának. Ugyanilyen gyepszőnyeg található a Liverpool, a Manchester City, a Manchester United,  a Feyenoord és a Wolfsburg stadionjaiban is, illetve a Wembleyben és a San Siróban.

Ráadásul a régióban elsőként, a kontinensen harmadikként az Új Hidegkuti Nándor Stadionban lesz LED-es világítás, amely a legszigorúbb közvetítés-technológiai elvárásoknak is megfelel, ilyen rendszer működik például az Arsenal otthonában, az Emirates-ben.
[image]
A nyitómeccs felvezetéseként több kép és videó is napvilágot látott a stadionról, és sokan aggódtak az alapvonal és a mögötte álló fal közötti távolságot illetően. Deutsch Tamás mindenkit megnyugtatott, az előírt öt méteres távolságnak a másfélszerese, hét és fél méter választja el egymástól az alapvonalat és a mögötte álló falat, így egyáltalán nem balesetveszélyes a kialakítás.

Az elnök, esztétikai kérdésekbe nem kívánt belemenni, ugyanakkor megjegyezte, az Új Hidegkuti Nándor Stadiont kritizáló hozzászólók még nem jártak, nem is járhattak a komplexumban, mindössze egy-egy kép, illetve videó alapján formáltak véleményt. Deutsch Tamás meg is ragadta az alkalmat, hogy a jelen lévő újságírókat meghívja a Sporting C.P. elleni nyitómeccs előtti sajtóbejárásra.

A sajtótájékoztatón szóba kerültek a 2016/17-es szezonra vonatkozó jegy- és bérletárak: a klub rendkívüli kedvezményeket biztosít a szurkolói csoportának, a mozgássérült, nyugdíjas, diák, illetve a családos szurkolóknak. A jegy- és bérletárak az alábbiak szerint alakulnak a hazai rendezésű OTP Bank Liga és Magyar Kupa mérkőzésekre:  

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman