HÍREK

Az U19-es csapat négy alapembere is utazik az edzőtáborba

2018-12-28

Az U19-es csapat négy alapembere is utazik az edzőtáborba

Négy fiatal játékosunk is az első keret tagjaként utazik a törökországi edzőtáborba.

Mint arról Pölöskei Gábor, a 9 pontos előnnyel listavezető és ifi BL-indulásra pályázó U19-es csapatunk vezetőedzője beszélt szezonértékelő interjújában, a fiatalok közül teljesítményükkel többen is kiérdemelték, hogy az első keret kapujába érjenek. 

Ennek is köszönhetően klubunk vezetése – a szakmai stábbal karöltve – úgy döntött, hogy az U19-es együttes négy alapembere részt vehet a január elején esedékes törökországi edzőtáborozáson. 

Az első csapat keretével utazik Varju Benedek (17 éves), Kapronczai Gergely (17 éves), Zuigéber Ákos (16 éves) és Bidzilya Anton (18 éves), mindannyian korosztályos válogatottak.

Varju rendre vezéregyéniségnek számít korosztályos csapatainknál, ő a 2001-esek csapatkapitánya a válogatottnál, ám kisebb sérülése miatt ősszel 6 bajnokin szerepelt az U19-es együttesben. Zuigéber 16 évesen, 13 bajnokin 8 gólig jutott a 19 évesek között, Bidzilya már a felnőttcsapatban is pályára léphetett ősszel tétmeccsen (a Vecsés elleni kupatalálkozón), míg Kapronczai 14 találkozón 5 találatnál jár.
[image]

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman