HÍREK

Az öt meccse veretlen Meton-FC Dabashoz látogat NB III-as csapatunk vasárnap

2022-09-02

Az öt meccse veretlen Meton-FC Dabashoz látogat NB III-as csapatunk vasárnap

A Pest megyeiek vereséggel kezdtek, de azóta két döntetlen mellett háromszor nyertek.

A 7. fordulóhoz érkezik az NB III Közép csoportjának pontvadászata szeptember 4-én, vasárnap. Együttesünk eddig mind a hat találkozón látványos támadójátékkal rukkolt elő, ami a legutóbbi négy alkalommal győzelemhez vezetett, így szerdán, a korábban hibátlan Hódmezővásárhely ellen is. A következő kihívás a Dabas személyében érkezik.

A Pest megyeiek az 1. fordulóban hazai pályán kikaptak a Balassagyarmattól, de azóta veretlenek, az Újpest II, a Cegléd és a Monor is áldozatul esett nekik, míg a PTE-PEAC-cal és a Paks II-vel döntetlent játszottak.

Sikereikben segítette őket a Budapest Honvédnál egykor 3 élvonalbeli találkozón szereplő Fritz Attila, a szintén a kispestieknél (még 2005-ben, 1 meccsen) játszó, majd a Siófokkal 36-szor az NB I-ben pályára lépő Forgács András, a Győri ETO színeiben 2015 májusában az OTP Bank Ligában bemutatkozó Szabó László, az Újpestnél kétszer szereplő Erős Ronald, valamint a 2013-14-es Kaposvárral az első osztályt megjáró Földes Milán is.

Egykori labdarúgóink közül Kiss Ákos (2015-20, U14-től U19-ig) és Sziklási Gergely (2011-14, majd 2017-18, U15-U16 és U19-es, valamint NB III-as csapatunk) tartozik a Meton-FC Dabas keretéhez.

Az előző idényben hazai pályán 3-0-ra legyőztük vasárnapi riválisunkat, a záró fordulóban, idegenben azonban 2-1-re alulmaradtunk.

A Meton-FC Dabas-MTK Budapest II bajnoki mérkőzés szeptember 4-én 16 órakor kezdődik a Dabas-Wellis Sportparkban.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman