HÍREK

Az MTK-t választotta az egyik legtöbbet foglalkoztatott fiatal - kivásároltuk szerződéséből

2021-05-25

Az MTK-t választotta az egyik legtöbbet foglalkoztatott fiatal - kivásároltuk szerződéséből

Az MTK Budapest kivásárolta élő szerződéséből Kovácsréti Márkot.

Klubunk mindenben megállapodott Kovácsréti Márkkal és eddigi klubjával, a Kisvárda FC-vel, így a fiatal szélső hozzánk szerződik.

Kovácsréti az elmúlt két NB I-es szezon egyik legtöbbet foglalkoztatott fiatal játékosának számít. Budapestről került Kisvárdára, ahol már 18 évesen megadták neki a lehetőséget a felnőtt futballban. Mutatott teljesítményének köszönhetően be is került a magyar korosztályos - így az U21-es - válogatottakba is. 

Fiatal kora ellenére már 49 élvonalbeli mérkőzésnél jár a ballábas szélső, karrierjében pedig a továbblépéshez a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét választotta, miután a két klub sikeresen megállapodott a klubváltásról. 

Kovácsréti képességei szurkolóink számára is "ismerősek" lehetnek, hiszen tavaly ősszel egy látványos találattal egyenlített ellenünk.


Kisvárdáról eredményes teljesítménnyel búcsúzott, hiszen a zárófordulóban három találatot is ő készített elő. Eddigi klubjában 65 tétmérkőzésen összesen 6 gólig és 11 gólpasszig jutott. 


- Márk Kisvárdán kapott lehetőséget és lett felnőtt labdarúgó. Ambiciózus játékos, aki azzal, hogy következő klubjának az MTK-t választotta, a karrierje továbbépítése mellett is döntött - mondta Polyák Balázs, az MTK Budapest sportigazgatója a hivatalos megállapodást követően.

Ő a mieink második új szerzeménye, mint ismert, ma szintén leigazoltuk James Weirt.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman