HÍREK

Az FTC II elleni rangadóval zárja az őszi idényt NB III-as csapatunk

2022-12-03

Az FTC II elleni rangadóval zárja az őszi idényt NB III-as csapatunk

A zöld-fehérek a 13. helyen állnak a tabellán.

Utoljára lép pályára a 2022-es esztendőben az MTK Budapest II december 4-én, vasárnap. Kanta József vezetőedző csapata ismételten a Lantos Mihály Sportközpontban fogadja ellenfelét, amely ezúttal a Ferencvárosi TC II lesz.

A zöld-fehérek három mérkőzéses vereségi szériából érkeznek a találkozóra, a PTE-PEAC, a Monor és a Paks II elleni találkozókat követően a 13. helyen állnak a tabellán. Házi gólkirályuk 4-4 találattal Gera Zalán és Pócsik Botond, keretük pedig igen bő, már 37 különböző labdarúgó volt kerettag legalább egyszer az NB III-ban.

A felnőtt keretből pályára lépett már Sigér Dávid (utoljára augusztus 17-én), Giorgi Kharaishvili (utoljára október 9-én) és Ryan Mmaee is (egyszer, augusztus harmadikán) - mivel azonban az OTP Bank Liga küzdelmei már hetek óta szünetelnek, vélhetőleg első keretes játékos nem fog pályára lépni vasárnap.

Az összecsapás már az idény második feléhez tartozik, ugyanis a 2022-23-as évadot az FTC II ellen kezdtük, július 31-én 3-2-es vereséget szenvedtünk a Népligetben, góljainkat Zuigeber és Biben szerezték.

A 18. forduló találkozója december 4-én 11 órakor kezdődik a Lantos Mihály Sportközpontban.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman