HÍREK

Az FTC II ellen kezdi meg szereplését az új bajnoki idényben NB III-as csapatunk

2022-07-27

Az FTC II ellen kezdi meg szereplését az új bajnoki idényben NB III-as csapatunk

Vasárnap 11 órától a Ferencváros Népligeti Sportcentrumában lép pályára Horváth Dávid vezetőedző együttese.

Az első és a második keret egymás elleni felkészülési rajtját követően még négy alkalommal lépett pályára az elmúlt hetek során NB III-as csapatunk, a mérleg pedig két győzelem (Gödöllő, ETO FC Győr II) és két vereség (BVSC, Mosonmagyaróvár) lett. Július 31-én azonban már "élesben" is megmutathatja magát részben újjáformálódott csapatunk, amelynek keretéhez több új játékos csatlakozott a nyár folyamán.

Visszatért az MTK-hoz a középhátvéd Dóra Donát és a balhátvéd Kapronczai Gergely, illetve kölcsönszerződése lejártával a középpályás Törőcsik Péter, valamint a jobbhátvéd Amedome Godwords, új szerzemény pedig a Hódmezővásárhelytől érkezett szélső, Molnár Ádin és az ukrán középhátvéd, Yuri Matviiv.

Az U19-es keretből pedig feljebb lépett az NB III-ban már korábban is bemutatkozó két támadó, Vasvári Zoltán és Balogh Máté, valamint a középpályás Szőke Gergő, míg a szintén 2003-as Bene Domonkos most először mutathatja meg magát a felnőttek között - csakúgy, mint a jobbhátvéd Almomani Nathaniel.

Az első fordulóban a Ferencvárosi TC II vár az immáron Horváth Dávid vezetőedző által irányított csapatunkra, a zöld-fehérek két hellyel együttesünk előtt, 9.-ként zárták az előző idényt és második számú gárda lévén vélhetőleg nagy átalakuláson estek át az elmúlt hetek során. A találkozó július 31-én 11 órakor kezdődik az FTC Népligeti Sportcentrumában.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman