HÍREK

Az első tétmeccs a Hidegkutiban

2016-10-22

Az első tétmeccs a Hidegkutiban

A Gyirmót FC Győr ellen láthatjuk először tétmeccsen a mieinket az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

A múlt heti, Vasas FC elleni vereséget a 10. helyezett Gyirmót FC Győr ellen teheti jóvá a csapat. Bár a támadójáték bíztató volt Angyalföldön, a védekező feladatokat nem sikerült megoldani, ami nagyban hozzájárult a vereséghez. Csupán már az a tény, hogy hazai pályán lépünk pályára segíthet, hiszen az utóbbi három meccsünket megnyertük vendéglátóként. Ráadásul az, hogy végre az új stadionban játszhatnak a kék-fehérek – tétmeccsen először – nagy lökést adhat a fiúknak.

A bajnoki tabellára pillantva láthatjuk, hogy az MTK Budapest és a Gyirmót FC Győr az a két csapat, amely a legkevesebb gólt szerezte eddig a bajnokságban. Míg mi hétszer, addig a győriek hatszor találtak az ellenfél hálójába 12 forduló alatt.

Ezt figyelembe véve nem meglepetés, hogy a két csapat júliusi összecsapása Győrben gólnélküli döntetlent hozott. Igaz, akkor a kék-fehéreknek nélkülözniük kellett Torghelle Sándort eltiltás miatt.

Nem lehetne állítani, hogy bombaformában érkezik hozzánk az ellenfél, hiszen a Gyirmót az utóbbi öt mérkőzéséből mindössze egyet tudott megnyerni. Az előző fordulóban hazai pályán – az addig kiesőhelyen álló  – Mezőkövesd-Zsóri ellen kaptak ki 1-0-ra.

Teodoru Vaszilisz a mienkinél Gera Dánielre és Hrepka Ádámra nem számíthat. Előbbi csípőközelítő izomhúzódással bajlódik, míg utóbbinak a lába húzódott meg az egyik edzésen. Vass Ádám lábszára a Vasas FC ellen zúzódótt, az ő játéka kérdéses. 

Reméljük, hogy sikerrel, méltó módon tudjuk felavatni tétmeccsen az Új Hidegkuti Nándor Stadiont.

OTP Bank Liga 13. forduló:
2016. október 22. 18:00
MTK Budapest-Gyirmót FC Győr

A pénztárak 14:00 órakor, a kapuk 17:00 órakor nyitnak.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman