HÍREK

Az eddig egy döntetlent sem játszó Cegléddel csap össze NB III-as csapatunk szombaton

2022-10-28

Az eddig egy döntetlent sem játszó Cegléddel csap össze NB III-as csapatunk szombaton

A 12. helyről várja a folytatást a Pest megyei együttes.

NB III-as csapatunk az ifi BL-ben való szereplés miatt ezúttal nem vasárnap, hanem szombaton lép pályára az NB III Közép csoportjában. A 15. fordulóban a Ceglédi VSE lesz az MTK Budapest II ellenfele.

A Pest megyeiek 12-szer léptek eddig pályára idén és ezeken egy döntetlent sem játszottak, 5 győzelem mellett 7-szer szenvedtek vereséget és a 12. pozíciót foglalják el a tabellán. A legutóbbi fordulóban a Paks II otthonában sikerült győzniük, méghozzá a házi góllövőlista két éllovasának találataival: Annus Árpád összesen háromnál, Papp György négynél tart.

Könnyen lehet, hogy a Cegléd az egyetlen NB-s csapat minden bajnokságot figyelembe véve, amelynek keretében sem NB I-es, sem MTK-s múlttal rendelkező labdarúgó nincs. A 2021-22-es idényben egyébként Cegléden 0-0 lett a végeredmény, míg májusban, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 3-2-es vereséget szenvedtünk.

A Ceglédi VSE elleni találkozó október 29-én 13 órakor kezdődik a Zsengellér Gyula Sporttelepen, együttesünket immáron újra Kanta József irányítja vezetőedzőként.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman