HÍREK

Az All-stars csapat nyerte a Zavadszky Gábor Emléktornát

2014-12-27

Az All-stars csapat nyerte a Zavadszky Gábor Emléktornát

Idén is megrendezte a klubhoz köthető labdarúgócsapatok évzáró tornáját az MTK Budapest és a Baráti Kör. A végén a kék-fehér csillagok alkotta All-stars csapat örülhetett.

Szombat reggel újra MTK focisták hangjától volt hangos a Hungária körút. Játékosok és szurkolók gyülekeztek a Zavadszky Gábor Emléktornára.

Két csoportban zajlottak a délelőtti küzdelmek. Az „A" csoportban a Juhász Roland és Németh Krisztián nevével fémjelzett All-stars gárda végzett az élen, az Öregfiúkat és a Baráti Kör csapatát megelőzve, míg a „B" jelű négyesben a Profik – edzőkkel kiegészült – csapata zárt az első helyen, az Old-boyst, a Veteránokat és az Ultrák legjobbjait megelőzve.

[image]

A jó hangulatú, vidám örömfoci az elődöntőkkel folytatódott. Végül az All-stars és az Öregfiúk együttese jutott a 2014-es Zavadszky Gábor Emléktorna döntőjébe.

A finálé élvezetes, látványos játékot hozott és 2-1-es All-stars sikert, így végül ők emelhették magasba a győztesnek járó serleget.

A tornán résztvevő játékosok közösen emlékeztek meg Zavadszky Gáborról, és mindannyian biztosak abban, hogy találkoznak jövőre is.

Képek: Blaha Judit. Galéria a Facebookon.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman