HÍREK

Apró gesztus a Cseppkő Gyermekotthonnak

2015-04-08

Apró gesztus a Cseppkő Gyermekotthonnak

Az MTK Budapest segítségének köszönhetően mostantól egységes, kék és fehér szerelésben léphetnek pályára a Cseppkő utcai Gyermekotthon sportolói. A klub több csapatnak elegendő sportfelszerelést ajándékozott a gyermekvédelmi intézménynek.

Hosszú évek óta ápol remek kapcsolatot egymással a Cseppkő utcai Gyermekotthon és az MTK Budapest. A fővárosi klub adományokkal és jótékonysági munkákkal segíti az otthont, míg azok tanulói a bajnoki mérkőzéseken lelkes szurkolással és sok-sok szeretettel viszonozzák mindezt.

Most újabb lépcsőfokához érkezett az együttműködés, hiszen az MTK Budapest több csapatra való mezt, nadrágot és sportszárt ajánlott fel az intézmény fiatal sportolóinak. A gyerekek nagy örömmel fogadták az új felszereléseket, melynek köszönhetően mostantól – igazi focicsapatként – egységesen jelenhetnek meg a különböző tornákon.

Dr. Herczeg Krisztián a Cseppkő utcai Gyermekotthon igazgatója meghatottan beszélt a klubbal kialakult bensőséges viszonyról.

– Nem ez az első alkalom, hogy segítségünkre van az MTK, példaértékű az együttműködés, ami működik közöttünk. Különleges kapcsolat ez, melynek büszkén vagyunk részesei és ebből a gyerekeink rendkívül sokat profitálnak. Szinte családtagnak érezhetjük magunkat, ami hihetetlenül sokat jelent a nehéz sorsú fiataloknak. Köszönjük az újabb szép ajándékot! – mondta az intézményvezető.

(A kép illusztráció)

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman