HÍREK

Antonov is az MTK Budapestet választotta!

2023-06-03

Antonov is az MTK Budapestet választotta!

Az MTK Budapestben folytatja pályafutását Nemanja Antonov, a bal lábas védő a mieink második nyári igazolása.

Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül klubunkét fogadta el. A baloldali, bal lábas védő az elmúlt három szezonban 87 mérkőzésen lépett pályára az NB I-ben, nyolc szerzett gólja mellett tizennégy találatot készített elő az Újpest csapatában. 

A 28 éves labdarúgó korábban három szezon át a svájci Grasshoppers futballistája is volt, a 2017-2018-as szezont kölcsönben a szerb FK Partizan Beograd csapatánál töltötte, mellyel szerb kupagyőztes lett, majd a belga élvonalbeli Mouscron csapatát is erősítette. Klubjainál védőként is rendre a legjobb előkészítők közé tartozott.

Antonov végig tagja volt a szerb korosztályos válogatottaknak, amelyek színeiben rendre Európa-bajnokságokon és világbajnokságokon szerepelt, sőt, U20-as korosztályban világbajnoki aranyérmet is szerzett.

A kedden leigazolt Hej Viktorhoz hasonlóan természetesen Antonov is a mieinkkel kezdi majd meg a június közepén kezdődő nyári felkészülést.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman