HÍREK

Ankét Bognár Györggyel a szlovéniai edzőtáborból 

2022-07-12

Ankét Bognár Györggyel a szlovéniai edzőtáborból 

Bognár György szakmai igazgató július 15-én 15:30-tól a szlovéniai edzőtáborból válaszol majd a drukkereink által előzetesen feltett kérdésekre.

A nyári idényt megelőzően is sor kerül klubunk hagyományos szurkolói ankétjára, amelyre a téli ankéthoz hasonlóan online formában kerül sor.

Mint ismert, labdarúgócsapatunk a következő tizenegy napban Szlovéniában készül a bajnoki rajtra, és a "feszített" menetrend miatt Bognár György közvetlenül az edzőtáborból válaszol majd a szurkolóinkat leginkább érdeklő kérdésekre. 

Bognár szakmai igazgatóként felel a játékoskeret kialakításért, ő felügyeli a felnőtt csapatnál, az NB III-as és az U19-es együttesnél folyó szakmai munkát is, természetesen a csapatok mellett dolgozó szakmai stábokkal karöltve, így szakmai kérdésekben ő tud leginkább válaszolni a drukkereket leginkább foglalkoztató kérdésekre az MTK labdarúgócsapatával, valamint a nyáron bekövetkezett változásokkal kapcsolatosan.

A kérdéseket Bognár Györgyhöz két felületen várjuk, csütörtök (07.14.) 18:00 óráig:

- az MTK Budapest Facebook-oldalán kihelyezett posztra kommentként
- e-mailben a press@mtkbudapest.hu címre

Az online ankétra pénteken (július 15-én) 15:30-tól egy élő Facebook-videó formájában kerül majd sor az MTK Budapest Facebook-oldalán, az ankét alatt szintén lesz lehetőség online formában kérdezni. Azon szurkolóink, akik ebben az időpontban nem tudják követni szakmai igazgatónk válaszait, természetesen később is visszanézhetik a bejelentkezést.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-05 17:00 Szentlőrinci Sportpálya

SZENTLŐRINC SE

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman