HÍREK

A technika az utánpótlásunk szolgálatában

2019-06-01

A technika az utánpótlásunk szolgálatában

Csapatunk, az MTK Budapest Magyarország egyik legkomolyabb múltra visszatekintő labdarúgó-egyesülete, különösképpen igaz ez utánpótlás-nevelésünkre. A XXI. század labdarúgásában azonban a hagyományok mellett egyre inkább előtérbe kerül a technika, melynek ötvözése a jól bevált módszerekkel kulcstényezője lehet egy-egy klub sikerességének.

Ezért is alkalmazzuk az MTK utánpótlásában a  Trackateam adatbázis-kezelő rendszert.

A 2015-ben az Év Applikációja verseny különdíját elnyerő Trackateam egy, a hordozhatóságot előtérbe helyező prémium szoftver, amely edzők, klubvezetők és szervezők adminisztrációs feladatait hivatott megkönnyíteni. A program lehetőséget biztosít az utánpótlásunkban dolgozó szakembereknek villámgyors, akár mobilról is kitölthető jelenléti ív vezetésére, az edzések, illetve a felkészülés megtervezésére és dokumentálására, valamint felmérések végzésére, illetve azok összehasonlítására. 

A Trackateam rendelkezik továbbá kifejezetten az utánpótlás igényeire szabott videóelemzés-funkcióval is, melynek segítségével könnyedén létrehozhatók látványos prezentációk, taktikai illusztrációk.
Az alkalmazás a klubvezetés számára is hasznos, ugyanis az egyes sportolói adatok, értékelések, felmérési- és egészségügyi adatok rendszerezésével az eddigi papír alapú technikáknál jóval hatékonyabban nyomon követhető fiataljaink fejlődése. A Trackateam segítségével a szervezői feladatok ellátása sem jelent többé problémát: a szervezői naptár különböző események megvalósulását, az üzenőfal pedig a gyors kapcsolattartást segíti.

A Trackateamnek köszönhetően a klubunk jövőjéért dolgozó szakemberek munkaidejének jóval kisebb hányadát emészti fel az adminisztráció, mint a szoftver bevezetése előtt, így lehetőségük nyílik komolyabb energiák mozgósítására az érdemi szakmai munka érdekében.

Bővebb információ a rendszerről itt.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-05 17:00 Szentlőrinci Sportpálya

SZENTLŐRINC SE

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman