HÍREK

A szezon utolsó Örökrangadója!

2019-03-08

A szezon utolsó Örökrangadója!

Jön a Fradi.

Szombaton, az OTP Bank Liga 24. fordulójának utolsó mérkőzésén együttesünk a Ferencvárost fogadja. Szerhíj Rebrov gárdája félelmetes formában érkezik hozzánk, hiszen az utóbbi két mérkőzésén 11 gólt lőtt és egyet sem kapott. Összességében tavasszal öt meccsen három győzelem, egy döntetlen és egy vereség a mérlegük, így hat ponttal vezetik a bajnokságot a MOL Vidi FC előtt.

A mieink az előző fordulóban értékes pontot szereztek az Újpest otthonában, azonban tavasszal eddig csupán egy győzelmet arattunk, és háromszor kikaptunk. Pillanatnyilag a középmezőnyben, a 7. helyen tanyázunk a tabellán.

A két csapat hosszú bajnoki múltra tekint vissza, nem véletlenül hívják ezeket az összecsapásokat Örökrangadónak. 215 első osztályú meccsből 87-et a zöld-fehérek nyertek, 50 döntetlen született, míg mi 78 alkalommal jártunk sikerrel. Idén eddig meggyűlt a bajunk a Fradival, hiszen otthon, valamint idegenben is kikaptunk.

Vezetőedzőnk továbbra sem számíthat Baki Ákosra és George Patrick Ikenne-Kingre, akik műtét után lábadoznak, de Deutsch Bence sem bevethető.

A mérkőzést Pintér Csaba vezeti, munkáját Király Krisztián, Szert Balázs, Szalai Balázs, Berke Balázs és Kovács Gábor segíti.

OTP Bank Liga, 24. forduló
MTK Budapest–Ferencvárosi TC
2019. március 9. 19:30 – Új Hidegkuti Nándor Stadion
TV: M4 Sport

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-05 17:00 Szentlőrinci Sportpálya

SZENTLŐRINC SE

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman