HÍREK

A Spartak Trnava hasonló korú csapatával játszik NB III-as együttesünk keretének fiatalabb része

2023-08-03

A Spartak Trnava hasonló korú csapatával játszik NB III-as együttesünk keretének fiatalabb része

Kanta József vezetőedző tanítványai közül a 2005-06-os születésűek az idény során több alkalommal is pályára lépnek majd külön a számukra lekötött felkészülési mérkőzéseken.

Ahogy arról korábban többször is beszámoltunk, az MTK Budapest II kerete jelentős átalakuláson esett át a nyáron. Ez elsősorban annak volt köszönhető, hogy klubunk az MLSZ törekvéseivel összhangban megszüntette az U19-es csapatot, így az U17-ből kiöregedők közvetlenül az NB III-ban bizonyíthatnak 2023-24-ben.

Kanta József vezetőedző gárdájának derékhadát így a 2005-06-ban születettek adják, bár a keretben szerepel még néhány valamivel idősebb labdarúgó és az NB I-es keret visszajátszói is pályára lépnek majd a bajnokságban.

A folyamatos játéklehetőség érdekében klubunk úgy döntött, hogy az idény során rendszeresen felkészülési mérkőzéseket köt le a 2005-ben és 2006-ban született NB III-as kerettagok számára, ahol hasonló korú ellenfelekkel szemben mutathatják meg magukat.

Ennek első lépéseként - a Magyar Kupa-forduló miatti szünetet kihasználva - augusztus 5-én, szombaton a Spartak Trnava U19-es csapata érkezik a Sándor Károly Labdarúgó Akadémiára, ahol 15 órai kezdettel csap majd össze fiataljainkkal az új központ centerpályáján.

A találkozóra szeretettel várjuk szurkolóinkat is!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman