HÍREK

A Sopron következik

2018-05-02

A Sopron következik

Hétközi forduló jön.

Hétközben sincs pihenő labdarúgócsapatunk számára, hiszen szerdán a Soproni VSÉ-t fogadjuk a Merkantil Bank Liga 33. fordulójában. A lila-fehérek szinte már biztosan kiesnek, hiszen az utolsó helyen állnak, 16 ponttal lemaradva a 19. helytől. Mindössze kétszer nyertek egész szezonban, és csupán 17 pontot szereztek összesen. Idegenben egy mérkőzést nyertek idén, igaz, azt pár napja, április 25-én a Szolnok ellen.

A mieink a Gyirmót elleni sikerrel bebiztosították a feljutást, és mindössze három győzelemre kerültek a bajnoki címtől. A hazai mérlegünk továbbra is fantasztikus a bajnokságban, hiszen csak egyszer veszítettünk pontot az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, amikor a Dorog ellen ikszeltünk április elején.

Összesen háromszor találkoztunk a Sopronnal tétmérkőzésen, ebből kétszer nyertünk, egyszer pedig ikszeltünk. Tavaly novemberben sima, 4-0-ás győzelmet arattunk ellenük idegenben, többek közt Hrepka zseniális ollózásának köszönhetően.

Nehezíti a dolgunkat, hogy Baki Ákosra, Korozmán Kevinre, Szerencsi Miklósra, Talabér Attilára és Torghelle Sándorra továbbra sem számíthat Feczkó Tamás.

A mérkőzést Gaál Ákos vezeti, segítői Pillók Ádám, Király Zsolt és Kulman Tamás lesznek.

A jegyvásárlással és beléptetéssel kapcsolatos információk ITT találhatóak.

Merkantil Bank Liga, 33. forduló
MTK Budapest–Soproni VSE
2018. május 02. 19:00 – Új Hidegkuti Nándor Stadion

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman