HÍREK

A sereghajtó Szolnok otthonába látogat NB III-as csapatunk

2022-11-26

A sereghajtó Szolnok otthonába látogat NB III-as csapatunk

16 meccsen 9 pontot gyűjtött eddig az egykori NB I-es alakulat.

Utolsó előtti fellépéséhez érkezik NB III-as csapatunk a 2022-es naptári évben. Kanta József vezetőedző csapata ismét idegenbe látogat, ezúttal a Szolnok otthonában lép pályára.

A vasutasok az elmúlt öt meccsükön csak kétszer kaptak ki és három döntetlent is játszottak: a Dabas, a Monor és a Paks II ellen is elcsíptek egy-eyg pontot. Hári gólkirályuk négy találattal Lukovszky Attila, akit egy ismert név követ három góllal: a 35 éves balhátvéd, Gohér Gergő a DVTK, a Honvéd, a PAFC és a Mezőkövesd színeiben 146 alkalommal lépett pályára az élvonalban, idén pedig mind a 16 meccsen kezdőként számoltak vele. Nem ő az egyetlen NB I-es múlttal rendelkező labdarúgó azonban a keretben, hiszen a kispesti nevelésű Tömösvári Bálint 14-szer a vörös-feketék, egyszer a Kaposvár színeiben játszott, míg Lakatos István magyar bajnoknak mondhatja magát, miután 2015 szeptemberében 10 percet kapott a később bajnok Ferencvárosban. A Szolnok kerete hemzseg a saját nevelésű vagy régóta náluk futballozó labdarúgóktól, közülük pedig kiemelkedik Lengyel Béla, aki már a Szolnok legutóbbi, 2010-11-es idényében is a keret tagja volt, 19-szer vetették be a Monicomp Ligában.

MTK-nevelésű labdarúgóból egy akad a szonlokiak keretében, Kópis Róbert 2012 és 2018 között, U12-től U17-ig játszott színeinkben.

A Szolnoki MÁV FC - MTK Budapest II bajnoki november 27-én 13 órakor kezdődik a Tiszaligeti Stadionban.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman