HÍREK

A sereghajtó otthonában II. rész

2014-11-08

A sereghajtó otthonában II. rész

Emberi számítások szerint a tabella másodiknak, különösen ilyen pompás vendégmérleggel, illik győznie a ligautolsó ellen. Még idegenben is. Igaz, egész évben más pályáján játszik a csapat, de, hátha feldobta a beindult Hungária körúti építkezés híre.

Sokat sejtető névsor.

Guzmics Richárd, Nagy Gábor, Bosnjak Predrag, Simon Ádám, Tóth Péter. Az urak közös vonás, hogy a közelmúltban még a Haladást erősítették. Meg Hrepka Ádám és Halmai Ramon akik már az MTK Budapest alkalmazásában állnak. Nem csoda, hogy a talán legértékesebb játékosuk élcsapatba vágyik. Radó András szerint fejlődéséhez szükséges a váltás, ám pillanatnyilag a legfontosabb a kiesőzóna elhagyása számára. A támadó sérülése miatt csak hat mérkőzésen lépett pályára, gólt még nem szerzett. Az előző fordulóban büntetőt rontott. Egy hetet várhatna a gólüzem újra indításával!

Mindössze öt gólt ért el a Szombathely 13 forduló alatt. Kapott tizennyolcat, ám inkább az előző adat a kirívó. Folyamatosan távoztak a gárda kulcsemberei (ismerős történet), pótlásukra az Illés Akadémiáról kinevelt játékosok érkeztek. Egy ideig rendben is mentek az ügyek. Az idei bajnokságra elfogyott a Haladás. Sérülések is sújtották a gárdát. Mi más következhetett, mint az edzőváltás. Artner Tamást Szentes Lázár váltotta.

Megszakadt a hetes veretlenségi sorozat vasárnap. Így is hat pont előnnyel második az MTK Budapest a tabellán, és már bizonyos, hogy a dobogón zárja az őszi idényt. Nem lehet kijelenteni, hogy ott telel, mert két fordulót előrehoztak a tavasziak közül. Hat bajnokiból négyszer győzött idegenben is a Garami-legénység. Pécsett, Győrött, Pápán és Felcsúton.

Sokat sejtető névsor.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2021-12-05 13:00 BVSC-Zugló Stadion

MTK BUDAPEST II.

VS

BUDAPEST HONVÉD-MFA II.

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman