HÍREK

A sereghajtó otthonában I. rész

2014-11-07

A sereghajtó otthonában I. rész

Emberi számítások szerint a tabella másodiknak, különösen ilyen pompás vendégmérleggel, illik győznie a ligautolsó ellen. Még idegenben is. Igaz, egész évben más pályáján játszik a csapat, de, hátha feldobta a beindult Hungária körúti építkezés híre.

Mindössze öt gólt ért el a Szombathely 13 forduló alatt. Kapott tizennyolcat, ám inkább az előző adat a kirívó. Folyamatosan távoztak a gárda kulcsemberei (ismerős történet), pótlásukra az Illés Akadémiáról kinevelt játékosok érkeztek. Egy ideig rendben is mentek az ügyek. Az idei bajnokságra elfogyott a Haladás. Sérülések is sújtották a gárdát. Mi más következhetett, mint az edzőváltás. Artner Tamást Szentes Lázár váltotta.

Megszakadt a hetes veretlenségi sorozat vasárnap. Így is hat pont előnnyel második az MTK Budapest a tabellán, és már bizonyos, hogy a dobogón zárja az őszi idényt. Nem lehet kijelenteni, hogy ott telel, mert két fordulót előrehoztak a tavasziak közül. Hat bajnokiból négyszer győzött idegenben is a Garami-legénység. Pécsett, Győrött, Pápán és Felcsúton.

Sokat sejtető névsor.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman