HÍREK

A Puskást fogadjuk

2018-11-10

A Puskást fogadjuk

Hazai bajnoki következik.

Az OTP Bank Liga 14. fordulójában a 9. helyezett Puskás Akadémia FC-t fogadjuk. Ugyan Benczés Miklós együttese nem kezdte jól a bajnokságot, az utóbbi időben egyre jobb formába lendültek, így elmozdultak a kiesőzónából. Az előző fordulóban a DVTK-t verték otthon, előtte két héttel pedig a listavezető Fradi ellen arattak sikert.

A mieink az előző körben nem bírtak a Ferencvárossal, hiszen 2-0-ás vereséget szenvedtünk a Groupama Arénában, azonban a 12. fordulóban 1-0-ra legyőztük az Újpestet hazai pályán. Utóbbi diadalra már igencsak szükségünk volt, hiszen előtte augusztusban nyertünk az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Idén már összecsapott egymással a két együttes, akkor Torghelle hajrában szerzett találatával sikerült elhoznunk a három pontot a Pancho arénából. Összesen az élvonalban nyolcszor találkozott a két klub, ebből hat MTK siker mellett egy döntetlen, valamint egy Puskás győzelem született. Ugyan felénk dől a mérleg nyelve az eddigi összecsapások alapján, vezetőedzőnk nehéz meccsre számít.

– Fontos lesz a helyzetek kialakítása és jó kihasználása. A Puskás az előző összecsapásunk óta sokat erősödött, nagyon nehéz meccs lesz, hiszen jó formában vannak, és rendkívül stabilan védekeznek az utóbbi időben.

Feczkó Tamás továbbra sem számíthat Korozmán Kevinre és Deutsch Bencére, mindketten műtét után lábadoznak.

A mérkőzést Berke Balázs vezeti, munkáját Gerogiu Teodorosz, Berettyán Péter, Horváth Róbert, Karakó Ferenc és Gaál Gyöngyi segíti.

A jegyvásárlással és beléptetéssel kapcsolatos információk ITT találhatók.

OTP Bank Liga, 14. forduló
MTK Budapest–Puskás Akadémia FC
2018. november 10. 17:00 – Új Hidegkuti Nándor Stadion

A MÉRKŐZÉS ELŐTT AVATÓ ÜNNEPSÉGRE KERÜL SOR!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman