HÍREK

A Puskás Akadémia következik

2019-03-15

A Puskás Akadémia következik

Felcsúton folytatjuk.

Elérkeztünk az OTP Bank Liga 25. fordulójához, mely során együttesünk a Puskás Akadémia FC otthonába, a Pancho Arénába látogat. Radoki János legénysége hatalmas meglepetéssel indította a tavaszt, ugyanis február elején, idegenben 3-0-ra legyőzték a címvédő Mol Vidi FC-t. A bravúrt három vereség követte, majd hazai pályán a DVSC-t győzték le 2-0-ra, az előző fordulóban pedig 1-0-ra kaptak ki a DVTK otthonában.

Csapatunk eseménydús napokon van túl, hiszen Lucsánszky Tamás váltotta Feczkó Tamást a kispadon. A tavaszi mérlegünk egy győzelem, egy döntetlen, valamint négy vereség. Az előző körben a Ferencváros gárdáját fogadtuk, de nem tudtunk borsot törni az orruk alá.

Új mesterünket a szerdai edzésen kérdeztük a soron következő ellenfélről.

– Kompakt, szűken védekező csapatról van szó, nem egyszerű belőlük felkészülni, de igyekszünk. Az utóbbi időben kétszer is láttam őket játszani, és remélem, tudják a játékosok ezeket az információkat hasznosítani.

A két együttes eddigi mérlege alapján optimisták lehetünk, hiszen 9 élvonalbeli meccsből 7 alkalommal győztünk, egyszer ikszeltünk és mindössze egy alkalommal kaptunk ki. A legutóbbi MTK Budapest–Puskás Akadémia összecsapás 3-2-es kék-fehér diadallal zárult.

Sérülés miatt továbbra sem léphet pályára George Patrick Ikenne-King, valamint Baki Ákos.

OTP Bank Liga, 25. forduló
Puskás Akadémia FC–MTK Budapest
2019. március 16. 17:00 – Puskás Akadémia, Pancho Aréna

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman