HÍREK

A MOL-Pick Szeged is csatlakozott jótékonysági akciónkhoz

2020-02-10

A MOL-Pick Szeged is csatlakozott jótékonysági akciónkhoz

A MOL-PICK Szeged kézilabdacsapata is csatlakozott az MTK Budapest jótékonysági akciójához.

A férfi kézilabdában háromszoros magyar bajnok és hétszeres magyar kupagyőztes MOL-PICK Szeged a hivatalos honlapján jelentette be, hogy csatlakozik klubunk jótékonysági akciójához, amelynek célja az alig másfél éves Batonai Patrik - és családjának - megsegítése.

Íme, a szegediek közleménye:

Az alig másfél éves Batonai Patrik komoly műtét előtt áll. Csapatunk csatlakozik az MTK Budapest jótékonysági akciójához: Mikler Roland, Bánhidi Bence és a Paris SG aláírt mezét ajánljuk fel licitre.

Hetekkel ezelőtt az MTK Budapest labdarúgó klub jótékonysági akciót hirdetett. Klubunkhoz is eljutott ez hír, így nem volt kérdés, hogy a MOL-PICK SZEGED is a nemes ügy mellé áll. A kis Batonai Patrik alig másfél éves. Komoly műtét előtt áll, szívtranszplantáció vár majd rá. A beavatkozás után komolyan megváltozik a család élete, hiszen Patrik teljes felépülését csak egy steril lakás és környezet szolgálhatja. A fővárosi kék-fehérek "Veled vagyunk, Patrik" feliratú mezzel is megajándékozták a kisfiút, a Baráti körrel karöltve már több százezer forint gyűlt össze a számára, és az MTK Budapest a Dunaújváros elleni MK-mérkőzés teljes jegybevételét is felajánlja a családnak.  

Mi is szeretnénk tenni, adni a nemes ügy érdekében. Klubunk három mezt ajánl fel licitre. Két magyar válogatott játékosunk, Mikler Roland, Bánhidi Bence és a világhírű Paris SG szerelésére várjuk a felajánlásokat.

50 ezer forintról indulunk, 500 forint licitlépcső.

A vatera.hu-n a következő linkeken várjuk a felajánlásokat:

Bánhidi Bence meze

Mikler Roland meze

Paris SG mez

A licit állásáról folyamatosan tájékoztatjuk majd a szurkolókat. Bízunk abban, hogy a kék tábor ismét megmozdul, és segítjük a kis Patrik minél hamarabbi felépülését. Február 22-én éjfélkor zárul az akciónk, a három mezt a MOL-PICK SZEGED-Grundfos Tatabánya meccs előtt adnánk át.

Ha valaki úgy gondolja, hogy közvetlenül szeretne segíteni, akkor az a következő úton teheti meg:

Batonai Patrik Tamás
11773195-00420501
IBAN: HU60 1177 3195 0042 0501 0000 0000
BIC(SWIFT KÓD) OTPVHUHB”


Mint ismert, klubunk több módon is segíti a kisfiút és családját, így például a szerdai, Dunaújváros elleni MK-mérkőzés teljes jegyárbevételével megegyező összeget felajánljuk a családnak - részletek és jegyinformációk itt.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman