HÍREK

A Paks II érkezik a Lantos Mihály Sportközpontba szombaton

2022-11-18

A Paks II érkezik a Lantos Mihály Sportközpontba szombaton

Kanta József vezetőedző együttese az NB I-es csapat tartalékjaival csap össze a 18. fordulóban.

Továbbra is a 7. helyet foglalja el a tabellán az MTK Budapest II az NB III Közép csoportjában. Kanta József vezetőedző együttese a 18. fordulóban a 13. helyen álló Paks II gárdáját fogadja a Lantos Mihály Sportközpontban.

A Tolna megyeieknél eddig is számos alkalommal előfordult, hogy az egyébként az NB I-es kerethez tartozó labdarúgók egyszer-egyszer szerepet kaptak a második csapatban, de mivel az OTP Bank Liga küzdelmei 2022-re már befejeződtek, előfordulhat, hogy most nagyobb számban is képviseltetik majd magukat az ott kevesebb szerepet kapók.

Lorentz Márton augusztusig háromszor játszott az NB III-ban (azóta egyszer sem), Szélpál Norbert összesen négyszer (szeptember eleje óta egyszer sem), Kinyik Ákos kétszer (ősszel még nem), Nagy Richárd egyszer (még augusztusban), Tamás Olivér négyszer (szeptember közepe után legutóbb, a Szolnok elleni bajnokin ismét), Bőle Lukács kétszer (szeptember közepe óta nem), Gyurkits Gergő háromszor (szeptember közepe óta nem), Debreceni Zalán pedig kétszer (szeptember eleje óta nem).

Rajtuk kívül vannak olyan labdarúgók is, akik már bemutatkoztak az élvonalban, de elsősorban az NB III-ban számítanak rájuk. Ilyen Volter Patrik, Simon Barnabás, Pesti Zoltán és Szekszárdi Milán is, míg Böde Dániel helyzete speciális, hiszen augusztus végén egyszer távozott a klubtól, ám később mégis visszatért, hogy a harmadosztályú gárdát erősítse - október óta viszont nem volt keretben.

Az MTK Budapest II - Paksi FC II találkozó november 19-én, szombaton 11 órakor kezdődik a Lantos Mihály Sportközpontban. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman