HÍREK

A négy meccse veretlen Monorhoz látogat NB III-as csapatunk

2022-11-12

A négy meccse veretlen Monorhoz látogat NB III-as csapatunk

A Pest megyeiek az első tíz bajnokin kikaptak, azóta viszont több fontos alsóházi rangadón sem maradtak alul.

Az MTK Budapest II vasárnap már a 17. fordulóban lép pályára az NB III Közép csoportjában. Kanta József vezetőedző csapatának ellenfele a Monor együttese lesz idegenben.

A Pest megyeiek gyengén kezdték az idényt, az első tíz mérkőzésükön egyaránt vereséget szenvedtek, többek között a Bánk-Dalnoki LA otthonában is. Október közepe óta viszont fontos alsóházi rangadókat vívtak, amelyeken egyszer sem kaptak ki: Cegléden és a Paks II ellen nyertek, a PTE-PEAC és a Szolnok ellen egy-egy pontot gyűjtöttek. Így jelenleg az utolsó előtti helyen, a sereghajtó szolnokiakkal azonos pontszámmal állnak.

Házi gólkirályuk a három találattal álló Haragos Viktor, keretükben pedig egy NB I-es múlttal rendelkező játékos van: a 35 esztendős Farkas Ádám 2012-13-ban 25-ször lépett pályára az élvonalban. Az 1999-es születésű Szabó Zsombor Zoltán 2010-től 2018-ig nevelkedett a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián, az utolsó idényben az U19-es és az NB III-as együttesünkben is pályára lépett.

Az MTK Budapest II a tabella 7. helyéről várja az összecsapást, amely november 13-án 13 órakor kezdődik a monori Balassi Bálint utcai Stadionban.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman