HÍREK

A nagy visszatérő

2015-02-26

A nagy visszatérő

Éveken keresztül kiegészítő embere volt az MTK-nak, majd egyre tudatosabb és sokoldalúbb játékának köszönhetően alapemberévé vált az együttesnek. Bajnoki címet nyert kék-fehérben, majd remek teljesítménye után leigazolta a Debrecen, ahol újabb bajnoki aranyérmet akasztottak a nyakába. Most 27 évesen, kész játékosként tért vissza az MTK Budapesthez, a balhátvédként és védekező középpályásként is bevethető futballista. Vadnai Dániellel beszélgettünk.

– Nem sokáig bírta egymás nélkül Vadnai Dániel és az MTK.

– Valóban úgy hozta az élet, hogy elég hamar visszakerültem a megszokott közegbe. A távozásomkor is jó szívvel gondoltam az MTK-ra és ugyanilyen érzésekkel tértem vissza most. Kevésnek éreztem a Debrecenben kapott játéklehetőséget, így az ügy minden szereplője szempontjából a lehető legjobb döntés született a visszaigazolásommal.

– A hírek szerint hosszú távra kötelezted el magad.

– Így igaz, többéves szerződést írtunk alá a klubvezetéssel. A futballban persze bármi előfordulhat, de mondhatjuk, hogy az MTK és én hosszú távon számolunk egymással.

– Miben más ez a csapat, mint amit két évvel ezelőtt otthagytál?

– Nagy változás nincsen. Ez az állandóság egyébként az MTK egyik legnagyobb erénye. Itt vannak a régi csapattársak, ugyanaz a játékrendszer, jól működő gépezetben kell újra elfoglalnom a helyemet. Garami mester és a srácok is örömmel fogadtak az öltözőben, így semmilyen panaszra nem lehet okom.

 Ezek után, milyen tavaszra számíthat Vadnai Dániel és a csapat?

– Eredményesre. A magam szempontjából sok játéklehetőséget és jó formát várok az előttünk álló fél idénytől, a csapaton belül pedig mindenki azért dolgozik, hogy legalább megőrizzük a tabellán jelenleg elfoglalt második helyünket. Látom a többiekben is az elszántságot, így miért ne sikerülne?

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman