HÍREK

A Mezőkövesdet fogadjuk

2019-05-04

A Mezőkövesdet fogadjuk

Újabb fontos meccs vár ránk.

Az OTP Bank Liga 31. fordulójában labdarúgócsapatunk a hatodik helyen álló Mezőkövesd együttesét fogadja. Kuttor Attila gárdája tavasszal idegenben eddig egy mérkőzést nyert meg, még februárban a Haladást győzték le 2-1-re. A legutóbbi öt találkozójukból kettőn örülhettek sikernek a borsodiak, igaz, mindkét alkalommal otthon.

A mi csapatunk az utóbbi négy mérkőzésen siker nélkül maradt, így picit visszaestünk a tabellán, de bizakodásra adhat okot, hogy idén még a Mezőkövesd ellen nem kaptunk ki: otthon 2-2-es döntetlent játszottunk, idegenben pedig 3-2-re nyertünk a sárga-kékek ellen.

A mérkőzés előtt vezetőedzőnket, Lucsánszky Tamást kérdeztük arról, mi lehet a győzelem kulcsa:

– A paksi mérkőzésnél is fontosabb lesz a harcosság. Kimondottan stílusos csapattal találjuk szemben magunkat. Erőteljes, tudatos a támadójátékuk, amit stabil védekezésből és gyors indításókból építenek fel, de a labdabirtoklásban is jók, így szeretném, ha agresszív labdaszerzésre törekedne a csapatom.

A két együttes eddig mindössze hét alkalommal találkozott az NB I-ben, ebből 3 MTK siker mellett 1 döntetlen és 3 kövesdi diadal született. A két gárda legutóbbi mérkőzésén 3-2-es kék-fehér győzelemnek örülhettünk.

Lucsánszky Tamás továbbra sem számíthat Deutsch Bencére, Baki Ákosra és George Patrick Ikenne-Kinggre.

A jegyvásárlással és beléptetéssel kapcsolatos információk ITT találhatóak.

OTP Bank Liga, 31. forduló
MTK Budapest–Mezőkövesd Zsóry FC
2019. május 4. 17:00 – Új Hidegkuti Nándor Stadion

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman