HÍREK

A kupában és a bajnokságban is lehetőséget kaptak játékosaink - Így teljesítettek a kölcsönadottak

2023-11-07

A kupában és a bajnokságban is lehetőséget kaptak játékosaink - Így teljesítettek a kölcsönadottak

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Mezőkövesd Zsóry FC:
Lehoczky Roland a 74. percben lépett pályára a DVSC ellen, csapata az utolsó 10 percben emberhátrányban futballozott, de megőrizte előnyét és 2-1-re győzött.

ZTE FC:
Várkonyi Bence nem kapott játéklehetőséget a Kisvárda Master Good otthonában 1-0-ra megnyert bajnoki mérkőzésen, ahogy szerdán a Szombathelyi Haladás elleni kupamérkőzésen sem (2-1).

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Nagy Zsombor a Kecskeméti TE ellen 1-0-ra elveszített kupamérkőzést végigjátszotta, így vasárnap csak a 85. percben szállt be a Budafoki MTE elleni összecsapáson (1-0).

HR-Rent Kozármisleny:
Molnár Ádin a Kolorcity Kazincbarcika SC elleni MOL Magyar Kupa-találkozón nem volt kerettag, a BVSC elleni bajnokin azonban kezdőként 65 percet játszott, csapata 1-0-ra győzni tudott idegenben.

Barkóczi Benedek nem volt bevethető állapotban egyik találkozón sem.

BVSC-Zugló:
Csenterics Adrián az első 20 percben négy komoly védést is bemutatott a HR-Rent Kozármisleny ellen, majd a hajrában is hárított veszélyes szabadrúgást. A 14. percben azonban rosszul mozdult ki a kapujából, buktatta a vendégek támadóját, a megítélt büntetőt pedig nem tudta hárítani. 

Balogh Máté kispados volt a mérkőzésen.

Budafoki MTE:
Merényi Ádám a VSC 2015 Veszprém ellen 3-2-re elveszített kupamérkőzésen a 70. percben lépett pályára, a Szeged Csanád-Grosics Akadémia ellen viszont kezdőként 68 percet játszott (0-1).

Vasvári Zoltán a kupában a 70., míg a bajnokságban éppen Merényit váltva a 68. percben kapott játéklehetőséget.

Gyirmót FC Győr:
Szőke Gergő a Vasas FC elleni kupatalálkozón a 71. percben állt be, csapata a hajrában kapott két góllal 3-1-es vereséget szenvedett és kiesett. 

A Nyíregyháza Spartacus FC elleni bajnokin a 73. percben cserélték be (2-4).

Fotó: Árvai Károly/NSO

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-08-03 19:45 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman