HÍREK

A kiesés szélén táncoló Mohácsot fogadja NB III-as csapatunk vasárnap az Új Hidegkuti Nándor Stadionban

2022-05-08

A kiesés szélén táncoló Mohácsot fogadja NB III-as csapatunk vasárnap az Új Hidegkuti Nándor Stadionban

A Baranya megyeieknek már csak matematikai esélyük van a bennmaradás kiharcolására.

A szezon során hatodik alkalommal lép pályára NB III-as csapatunk az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. Az ellenfél ezúttal a tabella 18. helyezettje, a B Build Mohács csapata lesz.

A piros-fehérek otthonában novemberben Miknyóczki góljával sikerült nyernünk, ez is hozzájárul ahhoz, hogy mostanra csak matematikai esélyük maradt a bennmaradás kiharcolására. Négy fordulóval a pontvadászat vége előtt ugyanis hátrányuk 12 pont a még a vonal fölött álló Vác FC mögött - vagyis a folytatásban négyből négy győzelemre és a Pest megyeiek vereségsorozatára lenne szükségük ahhoz, hogy a 2022-23-as évadot is a harmadosztályban kezdhessék meg.

Pedig keretükben két egykori NB I-es labdarúgó is akad. Kocsis Adrián 2010 és 2012 között összesen ötször lépett pályára az első osztályban a ZTE színeiben, idén pedig 25 mérkőzésen is kezdő volt Mohácson; míg Mester Tamás, az együttes cserekapusa a Siófokot képviselte egy ízben, 2011-ben. Dér Zalán neve pedig szurkoink számára is ismerős lehet, hiszen 2016-tól 2018-ig U16-ban és U17-ben is a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián futballozott.

A találkozó május 8-án 17 órakor kezdődik az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A találkozóra a 2022-es tavaszi bérletek érvényesek.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman