HÍREK

A Kaposvár ellen nyílt, majd azt követően két zárt kapus felkészülési mérkőzést játszik csapatunk

2023-06-23

A Kaposvár ellen nyílt, majd azt követően két zárt kapus felkészülési mérkőzést játszik csapatunk

Javasoljuk a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia tömegközlekedéssel való megközelítését szurkolóink számára.

Az MTK Budapest június 24-én 15 órakor lép először pályára felkészülési mérkőzésen a 2023-24-es idényben. Ellenfelünk az NB III-ban szereplő Kaposvári Rákóczi FC lesz.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a meccs helyszínén, a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián a parkolás lehetősége közterületen rendkívül korlátozott, így javasoljuk a létesítmény gyalogos módon vagy tömegközlekedéssel való megközelítését. Tömegközlekedéssel a 37A jelzésű villamossal lehet az Akadémia főbejáratig eljutni, amihez a „Salgótarjáni utca, temető” elnevezésű megállónál célszerű leszállni. Gyalogosan pedig az Új Hidegkuti Nándor Stadion környékén, közterületen való parkolás után a villamos felüljárón keresztül, a Salgótarjáni utcai edzőközpont mellett elhaladva kb. 8 perc sétával elérhető a létesítmény.

Az átadás jelenlegi ütemében az akadémiához autóval érkező szurkolóknak, szülőknek szabályos parkolási lehetőséget nem tudunk biztosítani, így kérjük, ne kíséreljék meg az utcába való behajtást!

A Kaposvár elleni összecsapást követően csapatunk Magyarországon még két edzőmérkőzést vív az edzőtábor előtt. Az Iváncsa és a Soroksár elleni találkozók viszont zártkapusak lesznek, mivel a pályát szegélyező korlátok hiánya miatt jelenleg csak az SKLA centerpályáján játszható nézők jelenléte mellett rendezett összecsapás, ám az optimális gyepterhelés miatt klubunk úgy döntött, nem minden alkalommal szerepel együttesünk az 1-es pályán.

Kapunyitás 14 órakor lesz, büfé nem fog üzemelni a mérkőzés alatt.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 17:45 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

FERENCVÁROSI TC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman