HÍREK

A Jászapáti FK következik a Magyar Kupában

2014-09-16

A Jászapáti FK következik a Magyar Kupában

A megyei első osztályban szereplő Jászapáti FK ellen játszik az MTK Budapest a legjobb 16 közé jutásért. Pályaválasztó a Jászapáti. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

Az MTK Budapest 2005 őszén már játszott a Magyar Kupában a Jászapáti ellen, akkor is a legjobb 16 közé jutásért. Hogy mennyire nem szabad lebecsülni az alsóbb osztályú ellenfeleket, azt jól mutatja, hogy akkor 1-1-es rendes játékidő után hosszabbításban, 3-1-re győzve jutott csak tovább az MTK. Akkor Végh - Horváth, Balogh, Lambulics, Pollák - Czvitkovics, Lipcsei, Zabos, Bori - Kanta, Hrepka kezdővel játszott a fővárosi csapat, a gólokat Kanta, valamint a csereként beállt Urbán és Selei lőtték.

Az ellenféllel azóta nagyot változott a világ: a 2005/06-os idény volt a Jászapáti történetének legjobb éve, akkor a 3. helyet érték el az NB II Keleti csoportjában. Egy évvel később kiestek, idén tavasszal pedig az NB III-tól is búcsúztak. Igaz, most nagy lendülettel jönnének vissza: a Jász-Nagykun-Szolnok megyei első osztályt 5 meccsen 5 győzelemmel, 19-5-ös gólkülönbséggel vezetik.

Meccsnap szeptember 24., szerda.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman