HÍREK

A hónap utánpótlás-játékosai

2017-11-30

A hónap utánpótlás-játékosai

Az U15-ös és U17-es csapatból kerültek ki a legjobbak.

Elindul új rovatunk, melyben a hónap játékosait választják meg edzőink. Két csoportra bontották a játékosokat, az akadémiai (U16-U17-U19) illetve az utánpótlás (U12-U13-U14-U15) korosztályokra. Elsőként az októberi hónap legjobbjait válaszották meg az edzők.

A kisebbek között Bene Domonkos volt a legjobb az edzői szerint. A 14 éves, nagy munkabírású középpályás Pinezits Máté csapatát erősíti, és támadásban illetve védekezésben is kiveszi részét csapatának játékából. Edzője, labdaszerző képességét emelte ki, illetve hogy rendszeresen felér a támadásokhoz, ennek köszönhetően pedig gólok illetve gólpasszok is fűződnek a nevéhez. Mindezek mellett sebessége és bátorsága is fejlődött az évek során. A döntést nehéz volt, hiszen négy korosztályból kellett kiválasztani a legjobbat. Domonkos a Ferencváros, az Újpest és az Illés Akadémia ellen is jó teljesítményt nyújtott, mellette edzésen is kiváló hozzáállást mutat, illetve fokozatosan fejlődik, napról napra.

Az akadémiai csapatok korosztályából Zuigéber Ákos lett október hónap legjobbja. A 15 éves támadó az U16-os csapatban három mérkőzésen két gólt szerzett, U17-es korosztályban 12 mérkőzésen 11 gólnál jár. Ákos stabil tagja a korosztályos utánpótlás-válogatottnak is, legutóbb Olaszország ellen lépett pályára, ahol több mint 110 percet játszott a két mérkőzésen, az elsőn pedig az ő találatával szépített a válogatott. A hónap játékosa díjat egyenletesen jó teljesítményével, illetve az októberi mérkőzéseken több, fontosabbnál fontosabb góljával érdemelte ki. Többek között a Puskás Akadémia, a Győr, a Ferencváros és a Videoton kapuját is bevette, ezeken a mérkőzéseken csapataink 12 pontot szereztek.

Gratulálunk a győzteseknek!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-26 17:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

FC Dunaföldvár

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman