HÍREK

A Hódmezővásárhely csapatát fogadjuk az NB III-as bajnokság 33. fordulójában

2022-04-28

A Hódmezővásárhely csapatát fogadjuk az NB III-as bajnokság 33. fordulójában

Együttesünk újra a BVSC-Zugló stadionjában lép pályára.

Újabb közvetlen riválist fogad NB III-as csapatunk vasárnap délután. A BVSC-Zugló pályájára ugyanis a Közép csoport 10. helyén álló Hódmezővásárhely látogat vasárnap.

A sárga-kékek októberben 1-0-ra győztek ellenünk hazai pályán, a találatot akkor Németh Kristóf jegyezte. A házi gólkirály azonban nem ő, hanem Bata Kristóf, méghozzá 12 találattal. A leendő vendégek keretében három olyan játékos akad, akik pályára léptek NB I-es találkozón is. Pilán Márkó hosszú ideig futballozott Békéscsabán, többek között abban az idényben is, amikor a viharsarkiak az élvonalban szerepeltek - 2015-16-ban 2-szer szerepelt az OTP Bank Ligában. Hozzá hasonlóan szintén kétszer játszott a legmagasabb osztályban Orovecz Ádám, aki a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő színeit képviselte 2017-18-ban, a gárda egyetlen elsővonalbeli szezonjában.

Valamint van két olyan labdarúgója is a Hódmezővásárhelyieknek, akik egykor az MTK-nál nevelkedtek. Asztalos Dávid 2009-től 2018-ig szerepelt klubunknál és ezen idő alatt stabil tagja volt az utánpótlás-válogatottaknak, 2014-ben pedig az NB I-ben is pályára lépett egy alkalommal. Molnár Bence pedig 2015-től 2019-ig nevelkedett a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián és 2 alkalommal még az MTK Budapest II-ben is játszott.

A találkozó május elsején 17 órakor kezdődik a Szőnyi úton.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman