HÍREK

A hibátlan, de nem éllovas Iváncsával csap össze NB III-as csapatunk vasárnap

2022-10-08

A hibátlan, de nem éllovas Iváncsával csap össze NB III-as csapatunk vasárnap

A 12. fordulóban a Fejér megyei együttest fogadjuk az ESMTK stadionjában.

Újabb játéknapra kerül sor az NB III Közép csoportjában október 9-én, vasárnap. A 12. fordulóban az MTK Budapest II újra saját pályaválasztása mellett lép pályára, méghozzá az ESMTK stadionjában, ahová az Iváncsa KSE látogat.

A Fejér megyei együttes hibátlan a bajnokságban és nem is: a tabellán jelenleg szereplő 9 meccsüket ugyanis egyaránt megnyerték, viszont az azóta a rivális bajnokságtól való visszalépése miatt törölt, Balassagyarmat elleni találkozó 0-0-ra végződött. Mivel az Iváncsa a másik visszalépővel, a Makó FC-vel is megmérkőzött már korábban, a gárda a lehetséges maximumnál kettővel kevesebbszer játszott eddig, ami azt jelenti, hogy a 9 siker mellett 1-1 döntetlennel és vereséggel álló Hódmezővásárhely éppen megelőzi őket a tabellán.

Ezzel együtt ők adják a pontvadászat jelenlegi góllövőlista-vezetőjét Maka Alex személyében, a keret pedig jelentősen építkezik Fejér megye különböző csapatainál (MOL Fehérvár, Puskás Akadémia, Dunaújváros) nevelkedő játékosokból. Ezzel együtt számos egyori MTK-futballista is szerepel az Iváncsánál: Suszter László 2018 és 2020 között (U17-U19), Nyul Krisztián 2008-16 között (U12-MTK II), Jova Bálint 2016-18 között (U14), Juhász Áron 2015-től egészen idén februárig (U12-U19) játszott klubunknál - Aradi Csaba pedig ugyan csak a 2010-11-es szezont töltötte nálunk, de 5 alkalommal pályára lépett NB II-ben szereplő felnőtt gárdánk színeiben. NB I-es múlttal rendelkező labdarúgó ugyanakkor nincs a keretükben.

Az MTK Budapest II - Iváncsa KSE mérkőzés október 9-én 11 órakor kezdődik az ESMTK Stadionban.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman