HÍREK

A Gyirmót következik

2017-10-13

A Gyirmót következik

Az ötödik helyezett otthonába látogatunk.


A beharangozó támogatója

A Merkantil Bank Liga 13. fordulójában a Gyirmót FC Győr otthonába látogatunk. Molnár Ladislav együttese bizonytalanul kezdte a szezont, de az utóbbi fordulókban az ötödik helyre jöttek fel. Az előző három mérkőzésükön nem kaptak ki, a Ceglédet és a Szegedet legyőzték, míg a Békéscsabával ikszeltek. Hazai formájuk azonban felemás: az utóbbi öt meccsükből kettőt nyertek meg, egy döntetlen és két vereség mellett.

A mieink továbbra is vezetik a bajnokságot, és immáron feledtetni tudtuk a Dorog elleni, idegenbeli vereséget. Azóta a Soroksárt, a KBSC-t és a Szegedet is megvertük, ezekből pedig csak a Barcika elleni mérkőzés kimenetele volt kérdéses. Az említett dorogi összecsapáson kívül csupán egyszer, a Békéscsaba ellen hullajtottunk pontokat vendégként.

A Gyirmóttal mindössze három alkalommal találkoztunk – mind háromszor az NB I-ben, tavaly –, ebből egy győzelem mellett egy döntetlent és egy vereséget könyvelhettünk el. A három találkozón összesen két gól született, de azóta sokat javult a támadójátékunk, hiszen 27 góllal a második legtöbb találatot jegyeztük az idei szezonban.

Balogh Béla – aki a Gyirmótban is megfordult pályafutása során – elmondta, nem számít könnyű mérkőzésre.

– Nagyon jó meccs lesz, de bízom benne, hogy győzni tudunk. A Gyirmót meg fogja nehezíteni a dolgunkat, hiszen masszív csapat. Simon Andrisra különösen figyelnünk kell, hiszen képes olyan váratlan megoldásra, ami eldöntheti a találkozót.

Feczkó Tamás mindenkire számíthat, hiszen friss sérült nincsen, így ismét nagy csata lesz a kezdőbe kerülésért, bár az tény, hogy Szerencsi Mikós – betegség miatt – a héten nem edzett a csapattal.

A játékvezető Ducsai József, munkáját Gaál Ákos, Varga Gábor és Szabó Péter segíti.

Merkantil Bank Liga, 13. forduló
Gyirmót FC Győr – MTK Budapest
2017. október 15. 15:00 – Gyirmót FC Stadion, Győr. TV: M4 Sport


[image]

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman